Óraadó üzleti nyelvtanár állás a Juventusnál

Óraadókat keresünk online nyelvórák megtartására, vállalati partnereink számára. Angol, német, spanyol, francia, cseh és bármely más nyelven.

Nyelvtanár álláshirdetés

Dolgozhatsz otthonról

Képzéseink közel 95%-át online tartjuk meg, így az órákat otthon, utazás nélkül tarthatod meg.

Annyi órát vállalsz amennyit szeretnél

Annyit dolgozol amennyi időd van, 1 tanfolyamot is vállalhatsz, de heti 20 órát is tudunk adni.

Szakmai közösség része lehetsz

Tanárainknak továbbképzések formájában nyújtunk találkozási és fejlődési lehetőséget. 

nyelvtanár állás

Kedves Nyelvtanár!
Szeretettel köszöntelek, remélem hamarosan tanári csapatunk tagjaként találkozunk. Biztosíthatlak, hogy a Juventus jó választás számodra: vidám csapat, megértő kollégák várják, hogy veled dolgozhassanak.

Nálunk piacvezető cégeknél tartasz majd nyelvtanfolyamokat, amiben végig ott leszünk melletted, szakmai képzésekkel támogatunk és állandóságot biztosítunk neked a változó világban. Várom a jelentkezésed!

Illés Csilla
képzési vezető

nyelvtanár állás

Berta Beáta vagyok, májustól dolgozom a Juventus Language Group csapatában.

Aktívan tanítok és emellett a vezető tanári csapatot erősítem, a módszertani feladatokban veszek részt. 23 évig dolgoztam a közoktatásban, és amikor eljött a váltás ideje, komoly döntés előtt álltam, hogy hogyan folytassam. A tapasztalataimat összefoglaltam egy cikkben, hogy segítsen más tanároknak.

A váltás dilemmái és tapasztalatok

online óra
0 %
tanóra évente
0 +
célnyelv használat
0 %
elégedett tanuló
0 +

Nyelvtanár állás: feladatok és feltételek

Kiket keresünk?

Olyan elhivatott embereket keresünk akik:

  • 100%-ban a célnyelven kommunikálva, képesek magas minőségű nyelvórát tartani (általános, üzleti, szaknyelvi)
  • nyitottak az új módszerekre, és szívesen megosztják a tapasztalataikat
  • empatikusak, türelmesek, megtalálják a közös hangot a tanulókkal
  • pontosan vezetik a kapcsolódó adminisztrációt
  • nyitottak vállalkozóként, számlaképesen csatlakozni hozzánk.

A Juventusnál nagyon fontos a minőség, ezért tapasztalt kollégáink rendszeres óralátogatással győződnek meg róla, hogy a minőséget folyamatosan garantálni tudjuk, iskolánk pedig rendszeresen kér visszajelzéseket tanulóinktól. Így minden tanárunk számíthat a rendszeres és pontos visszajelzésre munkájáról.

Céges nyelvoktatás testre szabva

Üzleti nyelvtanár állás a céges nyelvi képzés szakértőjénél

Miért érdemes a Juventusnál tanítani?

Inflációkövető óradíjak

Inflációkövető óradíjak

Nem hagyjuk, hogy a tanári óradíjak értéke csökkenjen, mert hosszú távon, évekig számítunk rád a csapatban.

Rugalmas időbeosztás

Bármikor taníthatsz

Nálunk nem csak reggel és este vannak órák, napközben is taníthatsz, ha akkor van időd. Rugalmasan, annyit vállalsz, amennyi neked belefér.

Támogtó közösség

Támogató közösség

Továbbképzések, tanári meetupok alkalmával találkozhatsz a kollégáiddal. Sok ötletre, segítségre és motivációra számíthatsz.​

Szakmai támogatás

Szakmai támogatás

Minta óravázlatot, digitális tananyagot adunk. Megismerheted innovatív képzési módszereinket és kíváncsiak vagyunk a te tapasztalataidra is.

Gyakori kérdések

Nem feltétlenül. Ha felsőfokon beszéled az adott nyelvet, és van tanári vénád, várjuk jelentkezésedet!

Annyi tanfolyamot, órát vállalsz nálunk, amennyit szeretnél. Ha kifut egy tanfolyamod, utána is dönthetsz úgy, hogy kevesebbet vagy több óraszámot tanítasz, attól függően, hogy menet közben hogyan alakulnak a szabad kapacitásaid.

Ha nem vagy számlaképes, de nyitott vagy, hogy kiváltsd a vállalkozóit, jelentkezésednél kérlek, jelezd felénk és örömmel átbeszéljük hány tanfolyamot szeretnél vállalni, és milyen bevétellel tudsz kalkulálni mielőtt egyéni vállalkozást indítasz. Speciális esetekben, például ha a tanított nyelved mellett a magyaron kívül más közvetítő nyelvet is tudsz használni, vagy valamilyen szaknyelvet is ismersz lehetőséget tudunk biztosítani egyedi elbírálás alapján megbízási szerződésre vagy egyszerűsített foglalkoztatásra is.

Hát persze! Minden újonnan belépő tanárunknak biztosítunk egy orientációs csomagot, amiben megtalálsz minden fontos tudnivalót tanítási alapelveinkről és működésünkről (pl számla kiállítása lépésről lépésre). Személyes segítséget is tudunk nyújtani neked, ha elakadsz, vagy tanácsra van szükséged, módszertani kérdésekben pedig a képzési osztály lesz a segítségedre.

Igen, sőt, kifejezetten örülünk neki! Bár a tanulóink legtöbbször angolt, németet, spanyolt és franciát tanulnak, büszkélkedhetünk többek között holland, portugál, svéd, szerb, kínai, sőt, még arab tanfolyamokkal is! Így arra biztatunk, hogy küldd el nekünk önéletrajzodat ilyen esetben is, hiszen talán pont arra a nyelvre van szükségünk, aminek te vagy a mestere.

Jelenleg az ország két pontján, Budapest 11. kerületében, illetve Szegeden találkozhatsz velünk személyesen. Az interjúkat viszont online szoktuk megtartani, tapasztalataink szerint ez mindenkinek egyszerűbb, gyorsabb, és kényelmesebb is.

Jelentkezés a nyelvtanár állásra

Legyél te is üzleti nyelvtanár!

Jelentkezés

nyelvtanár állás

Tanári támogatás a Juventusnál

Támogató weboldalunkon, a Juventus Teachers’ Room-ban, tananyagokat, óravázlat segédleteket, hasznos tippeket és információkat biztosítunk a Juventusnál tanító tanároknak.