Céges nyelvi tréningek

A nyelvi tréning úgy tanít, ahogy egy tankönyv sem képes

80:20 arány

80:20 arány

A nyelvi tréning nem csak nyelvtanulás Az idő 80%-át nyelvi elemek, gyakorlás tölti ki, de 20%-ban foglalkozunk az elméleti alapokkal, legfontosabb szakmai tudnivalókkal is.

Rugalmas időbeosztás

Rugalmas beosztás

Személyesen, tanteremben 2 teljes napot jelent egy tréningtéma. Online 4x4 vagy 8x2 órában javasoljuk. Munka mellett igazi jutalom a rövid, de intenzív nyelvi tréning 4 vagy 8 héten keresztül.

nyelvi tréning

Nyelvi tréningek cégigényekre hangolva

Rugalmas nyelvi tréningjeink

Rapid 21 nyelvi tréning

Rapid 21 beszédfejlesztés

21 órás turbó a beszédkészségnek 5 témában. A képzés coaching szemléletű, játékos forrásokkal gazdagított mega-nyelvórái egyedülálló lehetőséget nyújtanak a beszéd blokkjainak áttörésére és a nyelvi magabiztosság növelésére.

A tréning során 21 órában egyedi módszertannal fejlesztjük a beszédkészséget egy téma mentén. A választható témák listáját lentebb láthatod.

Ajánlott létszám: 4-8 fő 

Előzetes szintfelmérés: igen

Javasolt üzemezés: 7 alkalom, alkalmanként 3×45 perc

Cél: kommunikációs stratégiák javítása, vélemény kifejtés, nyelvi önbizalom fejlesztés

Választható témák: Általános beszéd, Üzleti nyelv, Utazás, Vezetői nyelv, Első lendület (újra)kezdőknek

Seven Skills nyelvi tréning

Seven Skills

A napi munkához szükséges 7 legfontosabb készség nyelvezetét adjuk át a folyékony, bátor beszéd kialakítását célozva. Seven Skills Mix tréningünk pedig a 7 tréning legfontosabb készségeit zanzásítja egyben.

A Seven Skills nem csak nyelvi tréning, de a napi munkához szükséges hét legfontosabb készséget is fejleszti. Egy tréning egy témával foglalkozik.

Ajánlott létszám: 4-8 fő

Előzetes szintfelmérés: igen

Javasolt ütemezés: személyesen: 2 alkalom, alkalmanként 8×45 perc, online: 4 alkalom, alkalmanként 4×45 perc 

Választható témák: Home Office, Meetingek, Tárgyalások, Prezentációk, Levelezés, Asszertív kommunikáció, Vezetői készségek 

Tipp: Ha minden témára szükség van, a Seven Skills Mix tréning a 7 téma legfontosabbjait foglalja össze 16 órában.

Üzleti nyelvtanfolyam

Jobs & Professions

A te szakmádra is van egy szaknyelvi tréningünk. Tanárainkkal 8 ágazat több mint 20 szakterületének kínálunk szakmai angolt vagy németet testre szabottan, a napi munkába átültetve a minimum B1 nyelvi szintű kollégáknak, 20-40 órában.

A szaknyelvi tréningek üzletág és munkakör specifikusak, az adott ágazatra jellemző szókincsre és szituációkra fókuszálva, a vállalati igényekre szabva 

Ajánlott létszám: 4-8 fő

Előzetes szintfelmérés: igen

Javasolt üzemezés: 5 vagy 10 alkalom, alkalmanként 4×45 perc

Cél: szakmai szókincs fejlesztése, ágazathoz kapcsolódó kihívások és nyelvi eszközök feldolgozása

Ágazatok: bank, biztosítás, autóipar, gyógyszeripar, gáz- és olajipar, IT és fejlesztés, kiskereskedelem, turizmus és vendéglátás, egészségügy, építőipar

Szakterületek: gazdaság, pénzügy, számvitel, jog, HR, logisztika, kereskedelem, IT, műszaki, minőség, marketing, értékesítés, beszerzés, valutapénztár, call center, ügyfélszolgálat, projektmenedzsment, titkárság-recepció

Anyanyelvi tanárok

Anyanyelvi klub

100% anyanyelvi környezet: Tréningünkön anyanyelvi tanárunk vezetésével anyanyelvi környezetet teremtünk, 100%-os idegen nyelv használattal, autentikus kiejtéssel, kulturális érdekességekkel. 1 alkalom 3 órás játékos beszélgetés tetszőleges gyakorisággal.

Az anyanyelvi klub nagyobb létszámú kötetlen tréning, ahol a résztvevők anyanyelvi környezetben beszélgethetnek érdekes témákról.

Ajánlott létszám: 6-12 fő

Előzetes szintfelmérés: nem (B1+ javasolt)

Javasolt üzemezés: 1 alkalom 2×90 perc, tetszőleges gyakoriság

Cél: kiejtés és beszédkészség javítása, nyelvi magabiztosság növelése, hallás utáni értés fejlesztése

Jellemző témák: közéleti események, aktualitások, kulturális kérdések

Kiváló tanárok

Tapasztalt üzleti nyelvtanáraink kimagasló nyelvtudással, megtervezett tematikával és órákkal, változatos feladatokkal, motiváló módszerekkel fejlesztik a munkahelyi csoportokat, résztvevőket. 

Élményórák

Megmozgató, érdekes órák ráhangoló és levezető gyakorlattal, interaktív, játékos tanulással, élő szituációk szóbeli gyakorlásával, pár- és csapatmunkával, 100% célnyelven és 80% tanulói aktivitással. 

Üzleti szituációk

A napi munkához szükséges készségeket minden tanfolyamba integráljuk: üzleti szókincs, meetingek, prezentációk, e-mail írás, érvelés, véleménynyilvánítás, kapcsolattartás a kollégákkal.  

Julearn+ applikáció

Innovatív mobilapplikációnk követi nyomon a jelenléteket, haladást és elégedettséget, és naprakész statisztikákat biztosít a szervezetnek, rendszeres riportokat küld a képzési program minden rögzített adatáról.   

A legjobb megoldás vállalati nyelvtanulásra

Miért szeretik a Juve-órákat?

Profi, módszertanilag felkészült tanáraink szem előtt tartják a legfrissebb képzési trendeket, figyelik a haladást, megfelelően kezelik a csoportdinamikát, és mindenek előtt élménydús, hasznos órákat tartanak.

Erősségünk az egyéni igények figyelembevétele, a minőséget pedig rendszeres  óralátogatásokkal, illetve tapasztalt és elérhető szervezői csapattal tartjuk szinten. 

Kipróbálnád milyen velünk tanulni?

Nyílt programjaink, ahova bárki csatlakozhat

Blended tréningek

Egy téma fókuszú rövid tanfolyam, ahol önállóan tanulsz, de egy tanár és profi e-learning felületünk a segítségedre van.

E-learning

Nézd meg e-learning felületünket, ahol az üzleti nyelvet gyakorolhatod önállóan

E-mail tréningek

Iratkozz fel e-mailes tréningjeinkre, ahol hasznos tudást szerezhetsz az üzleti nyelvből
ingyenes

Partnereink mondták rólunk