A Juventus Language Group, mint felnőttképző intézmény, elhivatott a saját munkavállalóinak képzése iránt. 2023-ban a GINOP Plusz-3.2.1-21 sz. pályázat második szakaszában sikeresen pályáztunk és az alábbi képzési lehetőségeket valósítjuk meg.

 

A projekt neve: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban nyújtott támogatás tárgyában

 

A kedvezményezett neve: Juventus Language Group Kft.

 

A támogatás összege:

Képzésekre fordított támogatás: 2 572 640,- Ft
A tréningeken való részvétel miatti kieső munkabérek támogatása: 1 456 000,- Ft

Projekt-előkészítés költsége: 500 000,- Ft

Projektmenedzsment költségei: 100 000,- Ft

Szakmai megvalósításban közreműködő munkatársak költségei: 2 700 000,- Ft

Összes támogatás: 5 872 640,- Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban):

A képzési költség és bértámogatás esetén: 70 %

A projekt-előkészítési és projektmenedzsment költségek esetén: 100%

A képzések szervezéséhez, lebonyolításához szükséges szakmai megvalósító alkalmazásának költsége: 100 %

 

A projekt megvalósítási időtartam: 2023.október 9 – 2024. június 18.

 

A projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.1-21
A képzésben résztvevők összlétszáma: 18 fő

 

A projekt tartalmának bemutatása

Képző intézményünk valamennyi munkatársa részére lehetőség nyílik olyan készségfejlesztő képzésekben való részvételre, ami a napi munkát, a feladatokban való magabiztos helytállást segítik, ezáltal a munkahelyi komfortérzetet és stressz szintet csökkentik, a Juventus versenyképességét és a szolgáltatásának minőségét növelik.

 

A pályázatból megvalósított képzéseink

Vezetői kompetenciafejlesztés

Képzésben résztvevők: 6 fő
Képzés időtartama: 24 óra
Képzés típusa: soft skills, kontakt órás képzés személyes részvétellel
Képzés célja: Az elmúlt évek növekedésének köszönhetően, a két fős ügyvezetés mellett egy középvezetői csapat is kialakult. Számukra tartunk olyan készségfejlesztést, mely a vezetői együttműködésre, delegálásra, megbeszélések nyelvezetére, riportálásra és tájékoztatásra fókuszál.

Szemléletformálás, személyes vonások fejlesztése

Képzésben résztvevők: 10 fő
Képzés időtartama: 16 óra
Képzés típusa: soft skills, kontakt órás képzés személyes részvétellel
Képzés célja: A képzés célcsoportja a képzésszervezésben résztvevő kollégák, akiknek a képzése az önismeretre, személyiség típusok felismerésére, a problémák megoldására – avagy a személyiségből fakadó megoldásokra -, magabiztosság növelésére fókuszál.

Kommunikáció és konfliktuskezelés

Képzésben résztvevők: 10 fő
Képzés időtartama: 16 óra
Képzés típusa: soft skills, kontakt órás képzés személyes részvétellel
Képzés célja: Munkatársaink három irányba kommunikálnak, a céges partnereink Hr-esei, tanáraink és kisebb részben a nyelvi képzésben résztvevők felé. Olyan képzést szeretnénk nyújtani a kollégáknak, ahol elmélyíthetik a céges tárgyalásokon, tanárok eligazításában, tanulók felé történő problémák rendezésében a lényegre törő megfogalmazást, nehéz kérdésekre adható diplomatikus válasz praktikáit, asszertív kommunikáció alapjait.

Digitális tudatosság fejlesztése 12 fő / 24 óra

Képzésben résztvevők: 12 fő
Képzés időtartama: 24 óra
Képzés típusa: IKT képzés, online formában
Képzés célja: A felhasználói szintű excel és annak lehetőségei, az kommunikációs felületeink nyújtotta lehetőségek a csoportmunka és feladatkiosztás terén, a mesterséges intelligencia adta új lehetőségek kipróbálása, megismerés.

Munkahelyi kooperáció 18 fő 16 óra

Képzésben résztvevők: 18 fő
Képzés időtartama: 16 óra
Képzés típusa: soft skills, kontakt órás képzés személyes részvétellel
Képzés célja: A szervezeti bővülésünk és átalakulás miatt több új kollégánk van és 3 telephelyen dolgozunk. Ritkán találkozunk és a covid sem tett jó az elmúlt időszaknak. Egymás megismerése, az együttműködés kialakítása a fő cél kommunikációs és készségfejlesztő feladatokon keresztül.


Köszönjük szépen a támogatást!

Jászberényi-Király Szilvia, ügyvezető
Juventus Language Group

 

 

A Juventus Language Group Kft. örömmel ad tájékoztatást arról, hogy munkahelyteremtő támogatásban részesült a járvány időszakot követően, mely a Magyar Államkincstár, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA), valamint a KINCSINFO együttműködésével valósult meg.

A kedvezményezett neve: Juventus Language Group Kft.

A pályázat neve: KKV kapacitásbővítő támogatás

A szerződött támogatás összege: 11 420 640 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A pályázat tartalmának bemutatása:

A Covid-járvány okozta lezárások átalakították a munka világát, nyelvtanulóink 95%-a áttért a távoli munkavégzésre, ezzel a nyelvtanfolyamok is online valósultak meg. A vírusveszélyhelyzet utáni hibrid munkavégzéssel partnereink irányából új igény jelentkezett a munkatársak képzésére: a készségfejlesztő online tréningek és rugalmas e-learning alapú képzések formájában, melyekhez a személyes jelenlét és a heti rendszerességű részvétel nem feltétlen szükséges.

Cégünk ezért 2020-ban úgy határozott, hogy egy olyan innovatív fejlesztésbe vág bele, amely a nyelvtanulóknak e-learning tananyagokat biztosít, anyanyelvi beszélőkkel felmondott hanganyagokkal, gyakorlófeladatokkal, tesztekkel, online beszédórákkal, és online fizetési lehetőséggel. A wordsatwork.hu portál 2021. februárra készült el, és ezzel nagyot léptünk előre versenyképesség és képzési hatékonyság terén. A megálmodott és a vállalatok igényeire épülő nyelvi tréning üzletágunk is az e-learningünk leckéire épül. A tréning üzletágunk életre hívásának köszönhetően nőtt akapacitásunk, tovább fejlesztettük az e-learning rendszerünket, és több céget tudtunk kiszolgálni a humán erőforrás összefogásában, megtartásában és fejlesztésében. 

Az átalakításhoz szükséges munkaerőfelvételt állami támogatással, Szegeden valósítottuk meg, kialakítva egy biztos szegedi munkahelyet. A felvett 3 főből egy projektvezető tréner, egy marketing-értékesítés munkatárs és egy tréningszervező munkakörben dolgozik.

A támogatás időtartama: 8 hónap         
A vállalt tovább foglalkoztatás: +8 hónap          

A 3 fő feladata volt a magyarországi felnőttképzési piacra egyedülálló, innovatív, online és blended tréningszolgáltatásainkat bevezetni és a képzéseket szervezni.

A támogatási időszak kezdete: 2022.03.31.
A támogatási időszak vége:
2022.10.31.  

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.17-21-2021-00001