A Juventus Language Group Kft. örömmel ad tájékoztatást arról, hogy munkahelyteremtő támogatásban részesült a járvány időszakot követően, mely a Magyar Államkincstár, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA), valamint a KINCSINFO együttműködésével valósult meg.

A kedvezményezett neve: Juventus Language Group Kft.

A pályázat neve: KKV kapacitásbővítő támogatás

A szerződött támogatás összege: 11 420 640 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A pályázat tartalmának bemutatása:

A Covid-járvány okozta lezárások átalakították a munka világát, nyelvtanulóink 95%-a áttért a távoli munkavégzésre, ezzel a nyelvtanfolyamok is online valósultak meg. A vírusveszélyhelyzet utáni hibrid munkavégzéssel partnereink irányából új igény jelentkezett a munkatársak képzésére: a készségfejlesztő online tréningek és rugalmas e-learning alapú képzések formájában, melyekhez a személyes jelenlét és a heti rendszerességű részvétel nem feltétlen szükséges.

 

Cégünk ezért 2020-ban úgy határozott, hogy egy olyan innovatív fejlesztésbe vág bele, amely a nyelvtanulóknak e-learning tananyagokat biztosít, anyanyelvi beszélőkkel felmondott hanganyagokkal, gyakorlófeladatokkal, tesztekkel, online beszédórákkal, és online fizetési lehetőséggel. A wordsatwork.hu portál 2021. februárra készült el, és ezzel nagyot léptünk előre versenyképesség és képzési hatékonyság terén. A megálmodott és a vállalatok igényeire épülő nyelvi tréning üzletágunk is az e-learningünk leckéire épül. A tréning üzletágunk életre hívásának köszönhetően nőtt akapacitásunk, tovább fejlesztettük az e-learning rendszerünket, és több céget tudtunk kiszolgálni a humán erőforrás összefogásában, megtartásában és fejlesztésében. 

 

Az átalakításhoz szükséges munkaerőfelvételt állami támogatással, Szegeden valósítottuk meg, kialakítva egy biztos szegedi munkahelyet. A felvett 3 főből egy projektvezető tréner, egy marketing-értékesítés munkatárs és egy tréningszervező munkakörben dolgozik.

 

A támogatás időtartama: 8 hónap         
A vállalt tovább foglalkoztatás: +8 hónap          

 

A 3 fő feladata volt a magyarországi felnőttképzési piacra egyedülálló, innovatív, online és blended tréningszolgáltatásainkat bevezetni és a képzéseket szervezni.

 

A támogatási időszak kezdete: 2022.03.31.
A támogatási időszak vége:
2022.10.31.  

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.17-21-2021-00001