Vállalati nyelvtanfolyamok

Nyelvoktatás élményórákkal online és személyesen, szakértő szervezéssel minden európai nyelven

Therementesítjük a HR osztályt

Profi szervezés

Teljes körű szolgáltatásunkkal a HR partnereként vesszük le a terhet a tanfolyamok szervezésében, egy tanfolyamtól több százig, a jelentkeztetéstől, szintfelméréstől a visszamérésig és elégedettségmérésig.

Cégigénykre hangolt vállalati nyelvtanfolyam

Minden igényre

A nyelviskola 30 év tapasztalatával kínál beszédközpontú nyelvoktatást cégeknek: szintlépéshez, szintentartáshoz, készségfejlesztéshez, szaknyelvi bővítéshez kiscsoportos és egyéni formában.

Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz

Vállalati nyelvtanfolyam szakértő szervezéssel

Hagyományos vállalati nyelvtanfolyamok

Szintlépő nyelvtanfolyam

Level Up

Szintlépő nyelvtanfolyam: a 4 nyelvi készség általános fejlesztése, tankönyv, tematika, rendszeres számonkérés és szintzáró vizsga támogatja a szintlépést kb. 120 óra/év tempóban.

Üzleti nyelvtanfolyam

Business Go

Üzleti nyelvtanfolyam: Munkahelyi kommunikáció írásban és szóban, valós szituációkkal, az egyéni célokhoz igazítva a választott üzleti tankönyv és hanganyag követésével.

Készségfejlesztő tanfolyam

Skills Boost

Készségfejlesztő nyelvtanfolyam: Hat nyelvi részkészség fejlesztése külön-külön vagy egymás után: írás, beszéd, kiejtés, nyelvtan, olvasás, hallásértés.

Vállalati nyelvtanfolyam cégigényekre hangolva

Prémium testreszabott nyelvtanfolyamok

Nyelvi coaching

Nyelvi coaching

Egyéni, rugalmas, on-the-job tanfolyamok coaching szemléletű nyelvtanárral szakmai, soft skills és vezetői témákban pl. kiejtésjavítás, beszédkészség, felkészítés prezentációra.

Anyanyelvi tanárok

Anyanyelvi boost

Diplomás anyanyelvi tanárokkal kiejtés javítás és beszédkészség fejlesztés. Magas szintű angol, személyre szabott tematikával, ahol a fontos nyelvi finomságokra is jut idő.

Testreszabott nyelvi képzési paletta

Puzzle

Egyedileg összeállított tematikájú tanfolyam. A témák a készségfejlesztés, szaknyelv és más, konkrét munkahelyi feladatok kategóriájából választhatóak az előzetes igényfelmérés során.

Melyik a legjobb választás a cég számára?

Hasonlítsd össze tanfolyamainkat

Kiváló tanárok

Tapasztalt üzleti nyelvtanáraink kimagasló nyelvtudással, megtervezett tematikával és órákkal, változatos feladatokkal, motiváló oktatási módszerekkel fejlesztik a munkahelyi csoportokat, résztvevőket. 

Élményórák

Megmozgató, érdekes órák ráhangoló és levezető gyakorlattal, interaktív, játékos tanulással, élő szakmai szituációk szóbeli gyakorlásával, pár- és csapatmunkával, 100% célnyelven és 80% tanulói aktivitással. 

Üzleti szituációk

A napi munkához szükséges készségeket minden tanfolyamba integráljuk: vállalati szókincs, meetingek, prezentációk, e-mail írás, érvelés, véleménynyilvánítás, kapcsolattartás a kollégákkal.  

Julearn+ applikáció

Innovatív mobilappunk egyedülálló a vállalati nyelvoktatásban: nyomonköveti a jelenléteket, haladást és elégedettséget, és naprakész statisztikákat biztosít a szervezetnek.

A legjobb megoldás céges nyelvoktatásra

Miért szeretik a Juve-órákat?

Profi, módszertanilag felkészült tanáraink szem előtt tartják a különböző képzési trendeket, figyelik a haladást, megfelelően kezelik a csoportdinamikát, és mindenek előtt élménydús, hasznos órákat tartanak.

Erősségünk az egyéni igények figyelembevétele, a magas minőségű képzések pedig a rendszeres óralátogatásokkal, illetve tapasztalt és elérhető szervezői csapattal biztosítottak.

Kipróbálnád milyen ha minket választasz?

Nyílt kihelyezett képzéseink, ahova bárki csatlakozhat

Blended tréningek

Egy téma fókuszú rövid tanfolyam, ahol önállóan tanulsz, de egy tanár és profi e-learning felületünk a segítségedre van.

E-learning

Nézd meg e-learning felületünket, ahol az üzleti nyelvet gyakorolhatod önállóan

E-mail tréningek

Iratkozz fel e-mailes tréningjeinkre, ahol hasznos tudást szerezhetsz az üzleti nyelvből
ingyenes

Partnereink mondták rólunk