Blended nyelvi tréningek

Azonnali segítség a munkahelyi nyelvben e-learninggel és 4 órás turbó tréninggel

Innovatív online átállás a céges nyelvi képzésekben

Self-study + tréning

E-learning platformunk anyagaival a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen pedig játékos, interaktív feladatokkal már magabiztosan gyakorolhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked.

Azonnali segítség

Turbó tréning

Az online tréning egy alkalommal 4 óra, 20 perc szünettel (1 óra=45 perc). A tréninget megelőző és az azt követő héten pedig egyéni tanulás során saját időbeosztásod szerint tudsz készülni.

Nyílt blended tréning

Azonnali, hasznos eszköztár a munkahelyi nyelvhez

Ár

34.900 / fő

partnereinknek: 29.900 Ft / fő
Az ár tartalmazza: szintfelmérést, gyakorlott nyelvi tréner programvezetését, teljes körű szervezést, e-learning leckéket, a tréning utánkövetését.

Céges nyelvi tréning

100% online

A tréninget Zoom-on keresztül tartjuk meg, a felkészüléshez az anyagokat az e-learning platformunkon biztosítjuk: wordsatwork.hu

Lemondási feltételek

Rugalmas lemondás

A tréning előtt 3 munkanappal van lehetőség a lemondásra. 3 munkanapon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni, de a hozzáférés átruházható.

Válaszd ki a témát, amit szívesen tanulnál

Jelentkezz blended tréningjeinkre

A szavak már megvannak, de még nem jönnek a mondatok? Esetleg régen kellett utoljára angolul megszólalnod, és visszanyernéd a régi magabiztosságot? A Speak Fluently tréning aktivizálja a tudásodat, feloldja az elakadásokat: segít abban, hogy a részek egésszé álljanak össze, és beszéded gördülékeny, választékos legyen.
Érted, ami elhangzik a meetingen, olvasod a prezentációt, bólogatsz a beszélő javaslataira – csak épp megszólalni nem mersz… Ismerősen hangzik? Tréningünkön segítünk, hogy megalkosd azt a kifejezéstárat, amivel udvariasan fel tudod hívni magadra a figyelmet, magabiztos hozzászólást tudsz fűzni a beszélgetéshez, és bármilyen meetingen helyt tudsz állni.
Az angol nyelvű levelezés már a mindennapjaink része. Képzeld el, mi lenne, ha nem kellene segítséget kérned vagy online szótárakat böngészned, amikor angol nyelvű levélírásra kerül a sor! Tréningünk elvégzését követően megfogalmazásaid garantáltan logikusak, lényegre törőek, és üzleti hangvételűek lesznek.
Egy munkahely, ahol végre aktívan kell használnod az angoltudásodat, a kihívás mellett bizony néha ijesztőnek tűnhet. A tréningen segítünk felkészülni minden olyan helyzetre, amikor aktivizálnod kell az idegennyelv-tudásodat, akár engedélyt vagy segítséget kell kérned, akár nemet kell mondanod vagy instrukciókat kell adnod, rendelkezésedre bocsátunk egy olyan eszköztárat, aminek segítségével hamarosan már csak távoli emlék lesz a kommunikációs szorongás.
Akár tárgyaláson, akár megbeszélésen veszünk részt, érdekeink és véleményünk képviselete minden esetben nélkülözhetetlen. Idegen nyelven különösen nagy kihívást jelent a vitában való részvétel, hiszen az érvek mellett a nyelvi finomságokon is rajta kell tartanunk a szemünket. A tréningen megtanuljuk úgy összefűzni az érveket, hogy a végeredmény koherens és választékos legyen, miközben a nyelvi szabályokat is átismételjük, és bővítjük szókincsedet is.
A szavak már megvannak, de még nem jönnek a mondatok? Esetleg régen kellett utoljára angolul megszólalnod, és visszanyernéd a régi magabiztosságot? A Speak Fluently tréning aktivizálja a tudásodat, feloldja az elakadásokat: segít abban, hogy a részek egésszé álljanak össze, és beszéded gördülékeny, választékos legyen.
Asszertivitás… angolul? Érdekeink érvényesítése még anyanyelvünkön sem egyszerű feladat, idegen nyelven pedig igazi logikai feladvány. Asszertív kommunikációs tréningünk segít abban, hogy magabiztosan navigálj az emberi kommunikáció útvesztőiben, hogy határozottan, mégis udvariasan képviseld véleményedet, és hogy minél nagyobb valószínűséggel érd el céljaidat.
A beszéd megy, de a nyelvtant átnézhetnénk…” Az idegen nyelvek tanulása során gyakran okoz elakadást a nyelvtani hibáktól való szorongás. Ha úgy érzed, kicsit rendet kéne tenned az igeidők, a passzív alakok, és a függő beszéd zűrzavaros raktárában, csatlakozz nyelvtani rendszerező tréningünkhöz, ahol átismételjük angoltudásod alappilléreit, és ahol régi kérdéseidre is válaszokat kaphatsz.
Magabiztosan prezentálni nem egy lehetetlen feladat! Megmutatjuk, hogyan tudod már az első pár percben felkelteni, és prezentációd során végig megtartani a hallgatóság figyelmét. Emellett azt is elsajátítod, milyen nyelvi megoldásokkal vezetheted a hallgatóságot végig az előadásodon, hogy senki ne veszítse el a fonalat.
A beszéd legtöbbünk számára a nyelvtanulás legnagyobb kihívását jelenti. Tréningünkön nem csak nélkülözhetetlen alapkifejezéseket és szófordulatokat tanulsz majd, hanem olyan bevált módszerekkel is megismerkedsz, amelyekkel átugorhatod a kezdeti akadályokat, sikerélményt szerezhetsz, de legfőképp: ráérezhetsz az idegen nyelvű kommunikáció ízére, és magabiztosan folytathatod a nyelvtanulást!
Van egy téma ami kifejezetten a te csapatodat érdekli? Blended képzés keretében összeállítjuk a tananyagot és gyakorlott üzleti trénerünk megtartja nektek az órát. Kérd ajánlatunkat és valósítsuk meg együtt a saját blended nyelvi tréninged!

Cikkeink a témában

Céges nyelvoktatás blended tréninggel.
Tréningek
Self-study. Hogyan tartsuk meg a motivációt?

Az egyéni tanuláshoz nagyon nehéz motivációt találni. Biztosan mindenki vágott már bele nyelvtanuló applikáció vagy e-learning használatába, az első nap még örömmel nyitotta meg, aztán szép lassan alább hagyott a lelkesedés.

Blended nyelvi tréning, e-learning és online oktatás
Tréningek
Blended nyelvi tréning 3 lépésben

A blended nyelvi tréning egy népszerű és gyors fejlődési lehetpség, ami az e-learning és az online oktatás módszereit ötvözi. Ismerd meg 3 lépésben!