Blended nyelvi tréningek

Azonnali segítség a munkahelyi nyelvben e-learninggel és 4 órás turbó tréninggel

Innovatív online átállás a céges nyelvi képzésekben

Self-study + tréning

E-learning platformunk anyagaival a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen pedig játékos, interaktív feladatokkal már magabiztosan gyakorolhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked.

Azonnali segítség

Turbó tréning

Az online tréning egy alkalommal 4 óra, 20 perc szünettel (1 óra=45 perc). A tréninget megelőző és az azt követő héten pedig egyéni tanulás során saját időbeosztásod szerint tudsz készülni.

Tréningek, tanfolyamok, nyelvtanulás

Nyílt blended tréning

Azonnali, hasznos eszköztár a munkahelyi nyelvhez

Ár

34.900 / fő

partnereinknek: 29.900 Ft / fő
Az ár tartalmazza: szintfelmérést, gyakorlott nyelvi tréner programvezetését, teljes körű szervezést, e-learning leckéket, a tréning utánkövetését.

Céges nyelvi tréning

100% online

A tréninget Zoom-on keresztül tartjuk meg, a felkészüléshez az anyagokat az e-learning platformunkon biztosítjuk: wordsatwork.hu

Lemondási feltételek

Rugalmas lemondás

A tréning előtt 3 munkanappal van lehetőség a lemondásra. 3 munkanapon belüli lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk visszafizetni, de a hozzáférés átruházható.

Válaszd ki a témát, amit szívesen tanulnál

Jelentkezz blended tréningjeinkre

A szavak már megvannak, de még nem jönnek a mondatok? Esetleg régen kellett utoljára angolul megszólalnod, és visszanyernéd a régi magabiztosságot? A Speak Fluently tréning aktivizálja a tudásodat, feloldja az elakadásokat: segít abban, hogy a részek egésszé álljanak össze, és beszéded gördülékeny, választékos legyen.
Asszertivitás… angolul? Érdekeink érvényesítése még anyanyelvünkön sem egyszerű feladat, idegen nyelven pedig igazi logikai feladvány. Asszertív kommunikációs tréningünk segít abban, hogy magabiztosan navigálj az emberi kommunikáció útvesztőiben, hogy határozottan, mégis udvariasan képviseld véleményedet, és hogy minél nagyobb valószínűséggel érd el céljaidat.
A beszéd megy, de a nyelvtant átnézhetnénk…” Az idegen nyelvek tanulása során gyakran okoz elakadást a nyelvtani hibáktól való szorongás. Ha úgy érzed, kicsit rendet kéne tenned az igeidők, a passzív alakok, és a függő beszéd zűrzavaros raktárában, csatlakozz nyelvtani rendszerező tréningünkhöz, ahol átismételjük angoltudásod alappilléreit, és ahol régi kérdéseidre is válaszokat kaphatsz.
Magabiztosan prezentálni nem egy lehetetlen feladat! Megmutatjuk, hogyan tudod már az első pár percben felkelteni, és prezentációd során végig megtartani a hallgatóság figyelmét. Emellett azt is elsajátítod, milyen nyelvi megoldásokkal vezetheted a hallgatóságot végig az előadásodon, hogy senki ne veszítse el a fonalat.
A beszéd legtöbbünk számára a nyelvtanulás legnagyobb kihívását jelenti. Tréningünkön nem csak nélkülözhetetlen alapkifejezéseket és szófordulatokat tanulsz majd, hanem olyan bevált módszerekkel is megismerkedsz, amelyekkel átugorhatod a kezdeti akadályokat, sikerélményt szerezhetsz, de legfőképp: ráérezhetsz az idegen nyelvű kommunikáció ízére, és magabiztosan folytathatod a nyelvtanulást!
Van egy téma ami kifejezetten a te csapatodat érdekli? Blended képzés keretében összeállítjuk a tananyagot és gyakorlott üzleti trénerünk megtartja nektek az órát. Kérd ajánlatunkat és valósítsuk meg együtt a saját blended nyelvi tréninged!

Cikkeink a témában

Céges nyelvoktatás blended tréninggel.
Tréningek
Self-study. Hogyan tartsuk meg a motivációt?

Az egyéni tanuláshoz nagyon nehéz motivációt találni. Biztosan mindenki vágott már bele nyelvtanuló applikáció vagy e-learning használatába, az első nap még örömmel nyitotta meg, aztán szép lassan alább hagyott a lelkesedés.

Blended nyelvi tréning, e-learning és online oktatás
Tréningek
Blended nyelvi tréning 3 lépésben

A blended nyelvi tréning egy népszerű és gyors fejlődési lehetpség, ami az e-learning és az online oktatás módszereit ötvözi. Ismerd meg 3 lépésben!