Több mint tankönyv!

A legjobb tankönyvkiadók digitális tananyagai az online nyelvórákhoz fejlesztve. 

Az online órához digitális tananyag kell

A Juventus szakértő tanárai az online átállás óta vizsgálják, hogy melyik a leghatékonyabb tananyag egy online nyelvórához, és megtalálták!

A Pearson és a Hueber a legnagyobb tankönyvkiadók, az ő digitális tananyagaik az online órákhoz lettek fejlesztve. 

Életszerű, aktuális témák

A tananyagokban valós munkahelyi szituációk jelennek meg, amelyeket üzleti nyelvet használva tudnak megoldani a tanulók.

A könyv soft skilleket is érint, mint problémamegoldás, csapatmunka, aktív figyelem, visszajelzések.

A tanuló igényeire szabható tananyag. Ha épp prezentációra készülsz, vagy megbeszélésed lesz, a tanár ki tudja választani a könyvből ezeket a készségeket fejlesztő részeket.

A legjobb megoldás az online nyelvtanításra

Mitől lesz teljes a Juve óra?

1. Digitális tananyagok lesznek az órákon

2023 Q3-tól kezdve fokozatosan az új digitális tananyagra állunk át az összes általános és üzleti nyelvtanfolyamunkon

2. A tanár ebből fog tanítani

A tanár ki fogja vetíteni a tananyagot az órán és használni fogjátok az interaktív elemeit.

3. A tanár adni fog feladatokat belőle

Vannak olyan feladatok, amiket a tanár el tud küldeni neked. Ezek is az új tananyag részét képezik.

4. Legyen saját példányod

Nem kötelező megvenned, de a hatékony és komoly nyelvtanuláshoz nagyon ajánlott! A tananyagot meg tudod vásárolni a webshopunkban tanulói kedvezménnyel. 

Miért ajánljuk őszintén a digitális tananyagot?

Az újgenerációs tananyag előnyei

Céges nyelvi tréning

Arra született, hogy online órához használják

A Juventus órái sosem unalmasak, de egy szürke fénymásolt papírlapot nehéz feldobni.
A digitális tankönyveket 11 millióan használják világszerte online órákhoz, mi pedig már egy éve teszteljük. Ez a könyv mindig veled van, az interaktív feladatokkal pedig új dimenziót kap a tanórai nyelvtanulás.

Céges nyelvtanfolyamok

Gyorsabb haladás otthoni gyakorlással

A nyelvtudás nagyrésze tanórán kívüli gyakorlással fejlődik.
Az a célunk, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban érj el sikereket, ehhez pedig jó szívvel tudjuk ajánlani a tankönyvet otthoni gyakorlásra. Újfajta feladatok, gyors visszacsatolás az eredményekről, élvezetes feladatmegoldás vár.

Üzleti e-learning cégeknek

Több, mint tankönyv!

Nem is tankönyv, hanem egy oktatási szolgáltatás
A digitális tananyag nem egy nyomtatott könyv, hanem egy tanulási platform, ahol a tananyag mellett feladatokat, letölthető elemeket, videókat, szituációkat találsz. Világos struktúrával a mai munkahelyi életben használható tudást ad. Kézenfogva vezet a nyelvtanulásban.

1. lépés Tankönyvcsalád kiválasztása

Tananyag rendelés

Itt válaszd ki a lenti opciók közül azt a tankönyvcsaládot, amiből a nyelvórán tanultok. A szintet és az egyéb opciókat a további lépések során tudod kiválasztani

Business Partner
üzleti angolkönyvek

Roadmap
általános angolkönyvek

Im Beruf Neu
üzleti németkönyvek

Momente
általános németkönyvek

A digitális tananyaghoz nem jár nyomtatott tankönyv, de ha inkább papíron szeretnéd látni a feladatokat, választhatod a nyomtatott verziót is.

Nem kötelező, de a hatékony és komoly nyelvtanuláshoz nagyon ajánlott! A tanárod ebből fog tanítani, így az ő megosztott képernyőjén látni fogod. Így először a saját bőrödön fogod megtapasztalni, hogy tetszik a tananyag, ez pedig segít eldönteni, hogy beruházz-e a saját példányodba. Ha szeretnél az órákon a saját könyvedben jegyzetelni, ismételnél az órán kívül is, extra feladatokkal gyakorolnál, vagy csak videókat hallgatnál, akkor mindenképp jó befektetés.

A digitális hozzáférés angol könyvek esetében 2 évig, német könyveknél 3 évig érvényes. Azt tapasztaljuk, hogy ennyi idő alatt egyébként is minden tanuló fejlődik legalább egy szintet, így biztos, hogy elegendő időt biztosít a tanulásra. Ha már nincs rá szükséged csak abban az esetben tudod átadni másnak, ha megosztod vele a tanulói fiókod belépési adatait. 

Nem szükséges hozzá letölteni semmilyen szoftvert. A felület teljesen online, böngészőből elérhető. Mindössze internetre van szükséged. Egyszerű és felhasználóbarát, ráadásul bárhol, bármikor használhatod

Minden óránkon a beszéden van a fókusz. Azt javasoljuk, hogy a tanároddal beszéljétek meg és döntsétek el együtt, hogyan használja a számára rendelkezésre álló digitális tananyagot – valószínűleg javasolni fogja, mert mindenkinek könnyebb és nagyon jó sorvezető beszélgetésekhez. A beszélgetős órához is nagyon jól jön a hanganyag, videó, olvasmány, amiről beszélgetni lehet.