Nyílt blended tréning:

Workplace Communication

Mi az a blended képzés?

A program egy 2-3 hetes közös utazás egy téma körül, részben otthoni felkészüléssel, fűszerezve félnapos online tréninggel, és tréneri utánkövetéssel. E-learning platformunkon a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen már magabiztosan használhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked. Az online tréning egy alkalommal 4 óra.

Az online tréning időpontja:

2022. 10. 14. (péntek) 9:00-12:30

Workplace Communication

Egy munkahely, ahol végre aktívan kell használnod az angoltudásodat, a kihívás mellett bizony néha ijesztőnek tűnhet. A tréningen segítünk felkészülni minden olyan helyzetre, amikor aktivizálnod kell az idegennyelv-tudásodat, akár engedélyt vagy segítséget kell kérned, akár nemet kell mondanod vagy instrukciókat kell adnod, rendelkezésedre bocsátunk egy olyan eszköztárat, aminek segítségével hamarosan már csak távoli emlék lesz a kommunikációs szorongás.

Főbb témák:

  • Engedélykérés
  • Segítségnyújtás
  • Útmutatás
  • Megerősítés kérése
  • Visszautasítás

Ezek is érdekelhetnek

A szavak már megvannak, de még nem jönnek a mondatok? Esetleg régen kellett utoljára angolul megszólalnod, és visszanyernéd a régi magabiztosságot? A Speak Fluently tréning aktivizálja a tudásodat, feloldja az elakadásokat: segít abban, hogy a részek egésszé álljanak össze, és beszéded gördülékeny, választékos legyen.
Érted, ami elhangzik a meetingen, olvasod a prezentációt, bólogatsz a beszélő javaslataira – csak épp megszólalni nem mersz… Ismerősen hangzik? Tréningünkön segítünk, hogy megalkosd azt a kifejezéstárat, amivel udvariasan fel tudod hívni magadra a figyelmet, magabiztos hozzászólást tudsz fűzni a beszélgetéshez, és bármilyen meetingen helyt tudsz állni.

A tréner

Üzleti nyelvi tréningek és tanfolyamok terén sokéves gyakorlattal rendelkezem. Hiszek abban, hogy a befektetett energia mindig meghozza a gyümölcsét, de egyben abban is hiszek, hogy csak a felszabadult, szorongásmentes nyelvi tréningek és nyelvórák vezetnek sikerre. Meggyőződésem, hogy a nyelvi fejlődés bizalmi kérdés is, és fontos, hogy a nyelvtanuló biztonságban érezze magát. Hibázni nem bűn, sőt: a legjobb, ha épp az órán, tréningen hibázunk, hiszen így tudunk együtt dolgozni az elakadásokon. Számos esetben tapasztalom, hogy magas szintű lexikális tudás mellett az önbizalomhiány az, ami gátolja a nyelvtanulót a fejlődésben. A nyelvtanfolyamokon és tréningeken ezeknek a gátaknak a felfedésével és áttörésével érünk el gyors, és magabiztos nyelvi fejlődést.

Oszd meg ezt a tréninget

Jelentkezés

Mi fog történni? A jelentkezés után kiállítjuk a számlát és elküldjük e-mailben. Hozzáférést kapsz a wordsatwork.hu weboldalhoz, ahol a szintfelmérő teszten kell részt venned, illetve gyakorolhatod a tréning kifejezéseit. A tanultakat a 4 órás Zoom tréning alkalmával mélyítheted, majd a következő hétre újabb anyagokat kapsz.

Lemondás? Ha közbejön valami 3 munkanappal a program kezdete előtt lemondhatod. (A program kezdete: 2022. 10. 10.) Ha ezen túl szeretnéd lemondani, sajnos a tréning díját nem tudjuk visszafizetni, de elküldheted magad helyett egy kollégádat, vagy részt vehetsz más tréningen egy későbbi időpontban.