Munkahelyi nyelvtanulás mikroleckékkel

Tanulj úgy, hogy észre sem veszed! Mikroleckékkel kis adagokban, fókuszálva sajátítod el a nyelvet.

a mikrotanulás ereje

01

Fókuszált

Hatékonyabb, mint a hagyományos nyelvtanulás, mert egyszerre csak egy témára fókuszálva könnyebben fel lehet dolgozni az anyagot.

02

Rugalmas

A mikroleckék falatnyi tananyagok, lehetnek videók, hanganyagok, kvízek és játékok is, könnyen beilleszthető a napirendbe és bármikor elővehető.

03

Nagyon megéri

E-learninggel nyelvet tanulni sokkal olcsóbb, mint nyelvtanárral. A saját tempódban haladhatsz és egy kis kitartással hamar eléred a nyelvi céljaidat.

waw:community kedvencek

Greetings

Hi, good morning! waw lecke kezdőknek. Tanulj meg gyorsan pár egyszerű üdvözlést és elköszönést a helyes kiejtéssel!

Opening a Phone Call

Te tudod, hogy kezdj el egy angol telefonhívást? Tanulj meg pár hasznos kifejezést és térj gyorsan a lényegre.

Crop anonymous freelancer browsing modern netbook while sitting at table in light room with many green potted plants at home

Job advertisement

A HR-esek gyakran angolul írják meg az álláshirdetéseket. Tanulj meg ár jó szófordulatot, amitől igazán profi lesz a hirdetés.

mi vagyunk a waw

9 évvel ezelőtt álmodtunk meg egy nyelvtanulói platformot, ahol tanulóink a munkahelyi készségeket idegen nyelven fejleszthetik. Gyorsan fogyasztható mikroleckékben gondolkodtunk, a szókincsfejlesztést és a kommunikációs képességek javítását tűztük ki célul, így született a words at work, vagyis szavak a munkahelyen, röviden a waw.

0 +
Nyelvtanuló
0
Kifejezés
0
Lecke

ők már tesztelték a módszerünket

5/5
“A műszakos beosztás mellett tökéletes nekem, hogy rugalmasan tudok tanulni, alig tudom abbahagyni, minden téma egy élmény, azonnal megjegyzem a kifejezéseket.”
Korey Torres
5/5
“Erre a rugalmas megoldásra volt pont szüksége a csapatunknak, hatékonyan lefedtük a nyelvoktatást közel 100 munkavállalónk számára.”
Terry Dennis
5/5
“Nagyon tetszik nekünk ez az online lehetőség és kipróbáltuk a kapcsolódó beszédórákat is kezdőtől a haladó szintig. Szerintem bevált!”
Katy Gilmore

© 2021 All Rights Reserved.