Állítsd össze céged
saját tréningnaptárát!

Szervezés nélküli gyors megoldás az angol készségfejlesztésre

Céges nyelvi tréning

Válaszd ki a kollégáidat érdeklő témákat!

Válassz 10 üzleti téma közül, amelyekből angol nyelvi tréninget tartunk munkatársaidnak és egyeztetjük az időpontokat.

Therementesítjük a HR osztályt

Mi elkészítjük a céges tréningnaptárt!

Saját céges jelentkezési felületet kaptok, ahol a kollégáid megismerhetik a részleteket és jelentkezni tudnak a tréningekre.

Tréningek, tanfolyamok, nyelvtanulás

Saját felületen saját tréningek

A cég saját tréningfelületet kap a nevével és a logójával. Ezen a felületen tudnak a dolgozók a saját céges nyelvi tréningekre jelentkezni.

Extra e-learning hozzáférés

A tréning anyagát előzetesen lehet gyakorolni e-learning felületünkön. És további 100 leckéből álló csomagot kap minden résztvevő!

Bátor nyelvhasználat a munkában

A nyelvi tréning lebontja a gátakat, önbizalmat épít, mindezt hasznos panelek, szókincs és stratégiák megtanításával teszi.

100% célnyelv 100% beszéd

A tréner biztonságos környezetet teremt, ahol mindenki aktívan tud szerepelni, pármunka és szituációs gyakorlatok segítségével.

Csomagajánlatok

Tréningnaptár Start

660 000 Ft + 0% ÁFA

Ez a csomag akár 32 kollégád nyelvi képzését színesítheti

Tréningnaptár Pro

1 240 000 Ft + 0% ÁFA

Ez a csomag akár 64 kollégád nyelvi képzését színesítheti

Tréningnaptár Extra

1 780 000 Ft + 0% ÁFA

Ez a csomag akár 96 kollégád nyelvi képzését színesítheti

Egy alkalommal maximum 8 fő vehet részt. A sikeres tréninghez az ajánlott minimum létszám 4 fő.

Jellemzően két szinten elérhetők a tréningek: B1/B1+ középhaladó és B2/C1 haladó szinten. Alapozó (A2) szinten elérhető tréningek: Small Talk & Socializing, Speak Fluently

 

A tréning előtt egy héttel hozzáférést biztosítunk e-learning rendszerünk (wordsatwork.hu) leckéihez, így lehetőség van átnézni, ráhangolódni a témakörre. Egy-egy témához 8 lecke tartozik, egy lecke elvégzése 6-10 percet vesz igénybe. Természetesen nem kötelező az előzetes tanulás, de az ezt választók nagyobb önbizalommal érkezhetnek a tréningre.

Ezen felül minden résztvevő 6 vagy 12 hónapig hozzáfér minden tréningünk tananyagához, tehát 100 leckét tudnak gyakorolni.

Egyeztetünk az igényekről és az alapján ajánlunk időpontokat. Egy tréning 4×45 perc. Javasolt időpontjai: 9:00-12:30 vagy 13:30-17:00 két rövidebb vagy egy hosszabb szünettel.

Trénereink gyakorlott, diplomás szakemberek, akik kifejezetten nyelvi tréningekre specializálódtak. C2 szinten beszélik a nyelvet, vagy anyanyelvűek. 

Van egy demo oldalunk, ahol megtekinthető a jelentkezési felület és az összes tréning hosszabb ismertetője is: juve.hu/partner/demo

Mi érdekli a kollégáidat?

Üzleti angol tréning témák

Power Presentations

Prezentálj angolul is magabiztosan! Gyakorold be a legjobb kifejezéseket a megnyitáshoz, átvezetéshez, lezáráshoz és a kérdések megválaszolásához. Legyen mindig kéznél a kifejezéslista, hogy erős és laza előadásokat tarthass angol nyelven is.

Business Writing in English

Az üzleti levelezésben fontos, hogy pontosan fogalmaznunk az írásos kommunikáció során, miközben helyesen választjuk meg a stílust is. Tréningünk ehhez ad eszköztárat: mindazon kifejezések, mondatpanelek terítékre kerülnek, amelyek ismeretében többé nem lesz kihívás egy üzleti levél, email, vagy beszámoló megírása.

Presenting Facts and Figures

Mutass be ábrát, grafikont, elemezz trendeket meggyőzően! A grafikonok minden üzleti prezentáció fontos részei. A tréningen megmutatjuk és gyakoroljuk, hogyan prezentáld az adatokat, a mutatókat, hogyan írd le a tendenciákat választékosan.

Arguing For and Against

Érdekeink és véleményünk képviselete idegen nyelven: tanuljuk meg együtt, hogyan sorakoztassuk fel az érveinket, gyakoroljuk az egyetértést és az egyet nem értést, ellenvélemény kezelését, valamint reagálást mások ötleteire.

Meetings in English
Megmutatjuk, hogyan fejezd ki a véleményed tömören, formális vagy közvetlen stílusban. Együtt összerakjuk és gyakoroljuk azt a hasznos nyelvi eszköztárat, amely segítségével bármely megbeszélésen magabiztosan tudsz javaslatokat tenni, elfogadni és elutasítani, valamint udvariasan közbeszólni.

Customer Satisfaction & Problem Solving

Ügyfélkezelési szituációk telefonon, online vagy személyesen. Az ügyfélkezeléshez, problémamegoldáshoz szükséges legfontosabb nyelvi eszköztárát tanítjuk meg és szituációs feladatokkal gyakoroljuk.

 

Small Talk & Socializing
Építs könnyedén üzleti kapcsolatokat a munkahelyen vagy céges eseményeken! A tréningen megtanuljuk és gyakoroljuk hogyan kezdeményezz könnyedén beszélgetést angolul és hogyan fejleszd szociális készségeid társas helyzetekben. Például céges rendezvényen külföldi kollégákkal vagy nemzetközi partnerekkel.
Speak Fluently

Szeretnél magabiztosan, könnyedén és gyorsan reagálni adott beszédhelyzetekben, és kevesebb szünettel beszélni? A Speak Fluently tréningünk ellát téged az ehhez szükséges nyelvi eszközökkel.

 

Assertive Communication in English
Lehet, hogy már jártál korábban asszertivitás tréningen, ezúttal azonban ezt a készséget angolul is gyakorolhatod. Együtt ránézünk milyen kifejezéseket érdemes használni, ha szeretnél angolul is asszertívan kommunikálni és hogyan adj konstruktívan és udvariasan visszajelzést másoknak.
Companipoly – Üzleti társasjáték

Kreatív, fordulatos, pörgős üzleti társasjáték, amiben csak üzleti kifejezéseket használsz, és munkahelyi eseményeket szimulálsz. Észrevétlenül fejlődik a szókincsed és az önbizalmad, miközben jól szórakozol a kollégáiddal.

Ajánlatkérés