Juventus Vállalati nyelvoktatás

Óraadó üzleti nyelvtanár állás a Juventusnál

Óraadókat keresünk online nyelvórák megtartására, vállalati partnereink számára. Angol, német, spanyol, francia, cseh és bármely más nyelven.

Nyelvtanár álláshirdetés

Dolgozhatsz otthonról

Képzéseink közel 95%-át online tartjuk meg, így az órákat otthon, utazás nélkül tarthatod meg.

Annyi órát vállalsz amennyit szeretnél

Annyit dolgozol amennyi időd van, 1 tanfolyamot is vállalhatsz, de heti 20 órát is tudunk adni.

Szakmai közösség része lehetsz

Tanárainknak továbbképzések formájában nyújtunk találkozási és fejlődési lehetőséget. 

nyelvtanár állás
Kedves Nyelvtanár!

Szeretettel köszöntelek, remélem hamarosan tanári csapatunk tagjaként találkozunk. Biztosíthatlak, hogy a Juventus jó választás számodra: vidám csapat, megértő kollégák várják, hogy veled dolgozhassanak.

Nálunk piacvezető cégeknél tartasz majd nyelvtanfolyamokat, amiben végig ott leszünk melletted, szakmai képzésekkel támogatunk és állandóságot biztosítunk neked a változó világban. Várom a jelentkezésed!

Illés Csilla

SZAKMAI VEZETŐ, JUVENTUS LANGUAGE GROUP

0 %
online óra
0 +
tanóra évente
0 %
célnyelv használat
0 +
elégedett tanuló

Nyelvtanár állás: feladatok és feltételek

Kiket keresünk?

Olyan elhivatott embereket keresünk akik:

  • 100%-ban a célnyelven kommunikálva, képesek magas minőségű nyelvórát tartani (általános, üzleti, szaknyelvi)
  • nyitottak az új módszerekre, és szívesen megosztják a tapasztalataikat
  • empatikusak, türelmesek, megtalálják a közös hangot a tanulókkal
  • pontosan vezetik a kapcsolódó adminisztrációt
  • nyitottak vállalkozóként, számlaképesen csatlakozni hozzánk.

A Juventusnál nagyon fontos a minőség, ezért tapasztalt kollégáink rendszeres óralátogatással győződnek meg róla, hogy a minőséget folyamatosan garantálni tudjuk, iskolánk pedig rendszeresen kér visszajelzéseket tanulóinktól. Így minden tanárunk számíthat a rendszeres és pontos visszajelzésre munkájáról.

Nyelvtanár álláshirdetés

Üzleti nyelvtanár állás a céges nyelvi képzés szakértőjénél

Miért érdemes a Juventusnál tanítani?

Inflációkövető óradíjak

Inflációkövető óradíjak

Nem hagyjuk, hogy a tanári óradíjak értéke csökkenjen, mert hosszú távon, évekig számítunk rád a csapatban.

Rugalmas időbeosztás

Bármikor taníthatsz

Nálunk nem csak reggel és este vannak órák, napközben is taníthatsz, ha akkor van időd. Rugalmasan, annyit vállalsz, amennyi neked belefér.

Támogtó közösség

Támogató közösség

Továbbképzések, tanári meetupok alkalmával találkozhatsz a kollégáiddal. Sok ötletre, segítségre és motivációra számíthatsz.​

Szakmai támogatás

Szakmai támogatás

Minta óravázlatot, digitális tananyagot adunk. Megismerheted innovatív képzési módszereinket és kíváncsiak vagyunk a te tapasztalataidra is.

Gyakori kérdések

Not necessarily. If you speak the language at a suitably high level and have a gift for teaching, we welcome your application.

Annyi tanfolyamra szerződhetsz velünk, amennyire szeretnél, más nyelviskoláknál is dolgozhatsz párhuzamosan.

Természetesen jelentkezhetsz, tanfolyamot viszont csak akkor vállalhatsz, ha a hónap végén számlát tudsz róla kiállítani.  Ha nem vagy számlaképes, jelentkezésednél jelezd felénk. Amennyiben ígéretesnek találjuk az önéletrajzodat fel fogjuk veled venni a kapcsolatot, és személyesen átbeszéljük a lehetőségeidet.

Hát persze! Minden újonnan belépő tanárunknak biztosítunk egy orientációs csomagot, amiben megtalálsz minden fontos tudnivalót tanítási alapelveinkről és működésünkről (pl számla kiállítása lépésről lépésre). Személyes segítséget is tudunk nyújtani neked, ha elakadsz, vagy tanácsra van szükséged, módszertani kérdésekben pedig a képzési osztály lesz a segítségedre.

Igen, sőt, kifejezetten örülünk neki! Bár a tanulóink legtöbbször angolt, németet, spanyolt és franciát tanulnak, büszkélkedhetünk többek között holland, portugál, svéd, szerb, kínai, sőt, még arab tanfolyamokkal is! Így arra biztatunk, hogy küldd el nekünk önéletrajzodat ilyen esetben is, hiszen talán pont arra a nyelvre van szükségünk, aminek te vagy a mestere.

Jelenleg az ország két pontján, Budapest 11. kerületében, illetve Szegeden találkozhatsz velünk személyesen. Az interjúkat viszont online szoktuk megtartani, tapasztalataink szerint ez mindenkinek egyszerűbb, gyorsabb, és kényelmesebb is.

Jelentkezés a nyelvtanár állásra

Legyél te is üzleti nyelvtanár!

Jelentkezés