Online nyelvóráink 2024-ben végre a megérdemelt digitális tananyaggal lesznek még jobbak!

Micsoda változásnak lehettünk tanúi 2020 óta! A nagy online átállást követően mára vállalati nyelvtanfolyamaink 98%-a az online térben zajlik. Azelőtt könyvet lapozgattunk órán és fénymásolgattak a tanárok. Az online órák hőskorából felrémlenek a kissé elmosódott, szürke pdf-ek, tanárok által összeállított ppt-k, letöltött videók, ad hoc feladatok.  

2024-re azonban végre utolérte a tananyagfejlesztés
az online igényeket. Itt vannak a várva várt digitális tananyagok.

A Pearson angol és a Hueber német digitális tananyagaival egy új dimenzióba lépnek az online nyelvi képzések, még több minőséget, profizmust és jól mérhető eredményeket hoznak a vállalati megrendelők életébe. 

Ezek a tananyagok egy weboldalon, könnyen kezelhetően tartalmaznak mindent, amit a papíralapú társaik: szövegek, feladatok, szószedetek, ám ennél jóval többet is: színes kiegészítők, hanganyagok, videók, tesztek kattintásra, logikusan követik egymást.  

A tananyagokból a Juventus minden oktatójának biztosítja a tanári hozzáférést, így 2024-től minden Juve-óra még színesebb, pörgősebb, jobban felépített lesz, látható tematikával, érezhető célokkal és tanfolyamívvel, szebb képernyőképpel, azonnali hangfájlokkal, videókkal és változatosabb, interkatívabb feladatokkal. Tanáraink visszajelzései szerint a digitális tananyag maga a kánaán, pikk-pakk felkészüléssel csakis szuper óra tartható a segítségével.  

Ezzel máris minőséget ugrik a nyelvtanulói élmény, ugyanis a tanár minden órán a saját példányát megosztja a képernyőn, ám melyik komoly szándékú nyelvtanuló ne szeretné szabadidejében is kattintgatni a saját digitális interaktív nyelvkönyvét?  

Ezért 2024. április 30-ig kedvezményesen és teljes technikai támogatásunk mellett adjuk a termékeket (tankönyv és munkafüzet egyben), hogy minden nyelvtanulónk átélje a jól megérdemelt wow-érzést, amit az online órákon a legújabb digitális tananyagaink jelentenek majd. A kedvezmény akkor is érvényes ha a cége biztosítja neki a tananyagot és akkor is, ha saját maga vásárolja meg új webshopunkban a tanulói hozzáférését.

Rajta tartjuk a szemünket a tankönyv fejlesztéseken, hogy amint az általános és üzleti nyelvezeten túl szaknyelvi, készségfeljesztő anyagok megjelennekl webes felületeken, azonnal hírt adhassunk róla. Addig is ajánljuk www.wordsatwork.hu e-learning felületünket, ahol 1000+ mikroleckét kínálunk számos munkahelyi, üzleti, szaknyelvi témában. 

Jászberényi-Király Krisztina
Jászberényi-Király Krisztina
ügyvezető
Kíváncsi vagy a nyelvi képzés újdonságaira?
Havonta jelentkező hírlevelünkben minden újdonságot megosztunk veled
Oszd meg ezt a cikket
További tartalmak
Online nyelvóra és e-learning
Szakmai
A képzések 98%-a online: tapasztalatok az online nyelvóráról

2021-ben egy év alatt egy évtizedet ugrottak előre a felnőttképzés technikai lehetőségei, új időszámítás kezdődött a céges nyelvi képzésben is és élesben tesztelhettük, hogyan működik az online nyelvóra.