Nyílt blended tréning:

Nyelvtani rendszerező

Mi az a blended képzés?

A program egy 2-3 hetes közös utazás egy téma körül, részben otthoni felkészüléssel, fűszerezve félnapos online tréninggel, és tréneri utánkövetéssel. E-learning platformunkon a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen már magabiztosan használhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked. Az online tréning egy alkalommal 4 óra.

Az online tréning időpontja:

2022. 12. 2. (péntek) 9:00-12:30

Nyelvtani rendszerező

A beszéd megy, de a nyelvtant átnézhetnénk…” Az idegen nyelvek tanulása során gyakran okoz elakadást a nyelvtani hibáktól való szorongás. Ha úgy érzed, kicsit rendet kéne tenned az igeidők, a passzív alakok, és a függő beszéd zűrzavaros raktárában, csatlakozz nyelvtani rendszerező tréningünkhöz, ahol átismételjük angoltudásod alappilléreit, és ahol régi kérdéseidre is válaszokat kaphatsz.

Főbb témák:

  • Igeidők áttekintése
  • Aktív-passzív beszéd
  • Feltételes mód
  • Vonzatok és prepozíciók
  • Gyakori hibák javítása, kérdezz-felelek

Ezek is érdekelhetnek

A szavak már megvannak, de még nem jönnek a mondatok? Esetleg régen kellett utoljára angolul megszólalnod, és visszanyernéd a régi magabiztosságot? A Speak Fluently tréning aktivizálja a tudásodat, feloldja az elakadásokat: segít abban, hogy a részek egésszé álljanak össze, és beszéded gördülékeny, választékos legyen.
Asszertivitás… angolul? Érdekeink érvényesítése még anyanyelvünkön sem egyszerű feladat, idegen nyelven pedig igazi logikai feladvány. Asszertív kommunikációs tréningünk segít abban, hogy magabiztosan navigálj az emberi kommunikáció útvesztőiben, hogy határozottan, mégis udvariasan képviseld véleményedet, és hogy minél nagyobb valószínűséggel érd el céljaidat.

A tréner

Üzleti nyelvi tréningek és tanfolyamok terén sokéves gyakorlattal rendelkezem. Hiszek abban, hogy a befektetett energia mindig meghozza a gyümölcsét, de egyben abban is hiszek, hogy csak a felszabadult, szorongásmentes nyelvi tréningek és nyelvórák vezetnek sikerre. Meggyőződésem, hogy a nyelvi fejlődés bizalmi kérdés is, és fontos, hogy a nyelvtanuló biztonságban érezze magát. Hibázni nem bűn, sőt: a legjobb, ha épp az órán, tréningen hibázunk, hiszen így tudunk együtt dolgozni az elakadásokon. Számos esetben tapasztalom, hogy magas szintű lexikális tudás mellett az önbizalomhiány az, ami gátolja a nyelvtanulót a fejlődésben. A nyelvtanfolyamokon és tréningeken ezeknek a gátaknak a felfedésével és áttörésével érünk el gyors, és magabiztos nyelvi fejlődést.

Oszd meg ezt a tréninget

Jelentkezés

Mi fog történni? A jelentkezés után kiállítjuk a számlát és elküldjük e-mailben. Hozzáférést kapsz a wordsatwork.hu weboldalhoz, ahol a szintfelmérő teszten kell részt venned, illetve gyakorolhatod a tréning kifejezéseit. A tanultakat a 4 órás Zoom tréning alkalmával mélyítheted, majd a következő hétre újabb anyagokat kapsz.

Lemondás? Ha közbejön valami 3 munkanappal a program kezdete előtt lemondhatod. (A program kezdete: 2022. 11. 28.) Ha ezen túl szeretnéd lemondani, sajnos a tréning díját nem tudjuk visszafizetni, de elküldheted magad helyett egy kollégádat, vagy részt vehetsz más tréningen egy későbbi időpontban.