nyelvi képzések szervezése

Milyen velünk dolgozni?

Hogyan tehermentesítjük partnereink HR osztályát? Ismerd meg profi képzésszervező csapatunk munkáját. 

Céges nyelvoktatás testre szabva
nyelvi képzések szervezése

Képzésszervezési csapatunkról sokszor mondom azt a partnereinknek, hogy olyan mintha kapnának még egy kollégát a HR osztályra. A képzési szabályzat kialakításától a tanulók tájékoztatásán át az eredmények és jelenléti arányok riportba foglalásáig végig követjük a folyamatot.

Az a legfontosabb nekünk, hogy gördülékeny, hatékony és odafigyelő partnerségünkkel olyan szolgáltatást nyújtsunk, amitől öröm a közös munka és mérhetően eredményes a tanulás. A képzési programokhoz dedikált szervezőink mindig elérhetőek az irodai időben.

Jászberényi-Király Szilvia

ügyvezető, JUVENTUS LANGUAGE GROUP

1.

Közös gondolkozás

Cégigényekre szabott képzést nyújtunk, tehát első lépésként mindig közösen kitaláljuk a nyelvi képzés legmegfelelőbb formáját. 

Az ajánlatkérés során részletezd az igényeket, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk adni neked.

2.

Ajánlat, szerződés

Amennyiben ajánlatunkat elfogadod és tisztáztuk a részleteket, megkötjük a nyelvi képzésről szóló keretszerződést.

Enek részeként elkészítjük a language policyt, ami egy keretrendszer, amit betartva a nyelvtanulók, vezetőik, nyelvtanárok, szervezők számára szervezetté és nyomon követhetővé válik a képzési folyamat.

3.

Szintfelmérés, beosztás

A szintfelmérés online zajlik,  egy a nyelvi képességeket mérő teszt kitöltésével. Azonban igény szerint szóbeli felmérést is végünk, amit tanáraink végeznek, szintén online.

A szintfelmérés eredményei alapján a résztvevőket csoportokba osztjuk és elküldjük jóváhagyásra. Ha a beosztás megfelel, indulhatnak is a képzések!

4.

Képzések indulása

Felvesszük a kapcsolatot a képzésben résztvevőkkel, elküldünk nekik minden információt, hogy az indulás zökkenőmentes legyen.

5.

Nyomon követés

A képzések alatt pontos adminisztrációt vezetünk a hiányzásokról és a haladásról. Ezek a HR számára is bármikor elérhetőek.

6.

Dedikált szervező

A képzések ügyintézését dedikált szervező végzi. Segít az elszámolásban, óralemondásban, tanárcserében, egyedi igényekben.

7.

Képzések közben

Hangulatjelentést végzünk a képzések indulását követően és ha szükséges beavatkozunk. 

Az egyes modulok végén modulzáró vizsgával mérhetővé tesszük a kollégák haladását.

8.

Képzések végén

A képzések végén összesítjük az eredményeket és összefoglaló riportot készítünk a haladásról és az elégedettségről. 

9.

Értékelés

Az első lépésben beszélgettünk a célokról, majd a képzések végén eljön az idő az értékelésre. Értékeljük a teljesítményt és a közös munka eredményeit. Visszajelzést kérünk a HR osztálytól és egyeztetünk a folytatási lehetőségekről.

Mi a titkos összetevő?

Képzéseink módszertana

Vajon az online képzések is olyan jók, mint a személyesek? Ez minket is foglalkoztat, ezért széleskörű kutatást végeztünk a témában. Röviden: igen. Online nyelvi képzéseink ugyanolyan hatékonysággal működnek, mint a hagyományos kontaktórák, sőt az a tapasztalatunk, hogy jobban lekötik a tanuló figyelmét, mindemellett nagyfokú rugalmasságot is élvezhetünk.

Milyen módszereket alkalmazunk a nyelvórákon?

  • 100%-ban a célnyelven kommunikálva, munkahelyi nyelvezetet használunk
  • képzéseink beszédközpontúak
  • tanáraink nemcsak kitűnő nyelvoktatók, de remek motivátorok is: a tanulók aktivitásra ösztönzése alap egy Juventus órán
  • az órák változatosak és játékosak
  • e-learning platformunkkal és tananyagainkkal támogatjuk az órán kívüli tanulást a gyorsabb fejlődés érdekében
 

A Juventusnál nagyon fontos a minőség, ezért tapasztalt kollégáink rendszeres óralátogatással győződnek meg róla, hogy a minőséget folyamatosan garantálni tudjuk, iskolánk pedig rendszeresen kér visszajelzéseket tanulóinktól.

nyelvi képzések szervezése

Nyelvoktatás cégigényekre hangolva

A Juventus garanciák

Vállalati nyelvi képzés a szakértőtől

Minőség és szakértelem

30 éves tapasztalattal szervezünk képzési programokat az ország legnagyobb cégeinek. Többszáz üzleti tanárunk és pénzügyi stabilitásunk a biztosíték a nagy volumenű képzések megbízható megvalósítására.

Therementesítjük a HR osztályt

Profi képzés-menedzsment

Dedikált szervezőink nagy rutinnal, a határidők betartásával, proaktív szemlélettel tehermentesítik a HR osztályt, a jelentkeztetés, kommunikáció, elégedettségmérés, riportálás lépéseinél. ​

Testreszabott nyelvi képzési paletta

Rugalmas nyelvi megoldások

Színes képzési palettánkon minden szervezet megtalálja az igényeinek megfelelő képzési formát: beszédközpontú nyelvtanfolyamok, készségfejlesztő nyelvi tréningek, e-learning vagy blended learning.

Innovatív online átállás a céges nyelvi képzésekben

Innovatív online átállás​

Online módszertanunk, digitális fejlesztéseink szélesebb körben elérhetővé, hatékonyabbá és egyben költségtakarékosabbá teszik a nyelvi programokat, míg a statisztikákat és a megtérülést azonnal láthatóvá a HR számára. ​

Céges nyelvoktatás testre szabva

Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz

6 kérdés, ami minden vállalati nyelvi képzés szervezése előtt felmerül. A Juventus Language Group 30 éves nyelviskolai tapasztalatával ezekre a kérdésekre válaszolunk ebben a cikkben.

Akik velünk tanulnak

Partnereink akik megbíztak minket a munkavállalóik nyelvi képzésével.

Partnereink mondták rólunk