Blended tréningek a Richter dolgozóinak

Meetings in English

Mi az a blended képzés?

A program egy 2-3 hetes közös utazás egy téma körül, részben otthoni felkészüléssel, fűszerezve félnapos online tréninggel, és tréneri utánkövetéssel. E-learning platformunkon a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen már magabiztosan használhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked. Az online tréning egy alkalommal 4×45 perc, rövid szünetekkel.

Az online tréning időpontja:

2022. 10. 27. (csütörtök) 13:30-17:00

Meetings in English

Érted, ami elhangzik a meetingen, olvasod a prezentációt, bólogatsz a beszélő javaslataira – csak épp megszólalni nem mersz… Ismerősen hangzik? Tréningünkön segítünk, hogy megalkosd azt a kifejezéstárat, amivel udvariasan fel tudod hívni magadra a figyelmet, magabiztos hozzászólást tudsz fűzni a beszélgetéshez, és bármilyen meetingen helyt tudsz állni.

Főbb témák:

  • Vélemény kifejezése (formális/informális)
  • Udvarias közbeszólás és a közbeszólás kezelése
  • Részletek elmagyarázása
  • Javaslattétel, javaslattétel elfogadása/visszautasítása

Ez is érdekelhet:

Magabiztosan prezentálni nem egy lehetetlen feladat! Megmutatjuk, hogyan tudod már az első pár percben felkelteni, és prezentációd során végig megtartani a hallgatóság figyelmét. Emellett azt is elsajátítod, milyen nyelvi megoldásokkal vezetheted a hallgatóságot végig az előadásodon, hogy senki ne veszítse el a fonalat.

Jelentkezés

Mi fog történni? A jelentkezés után kiállítjuk a számlát és elküldjük e-mailben. Hozzáférést kapsz a wordsatwork.hu weboldalhoz, ahol a szintfelmérő teszten kell részt venned, illetve gyakorolhatod a tréning kifejezéseit. A tanultakat 4×45 perces tréning alkalmával mélyítheted, majd a következő hétre újabb anyagokat kapsz.

Lemondás? Ha közbejön valami 3 munkanappal a program kezdete előtt lemondhatod. (A program kezdete: 2022. 10. 24.) Ha ezen túl szeretnéd lemondani, sajnos a tréning díját nem tudjuk visszafizetni, de elküldheted magad helyett egy kollégádat, vagy részt vehetsz más tréningen egy későbbi időpontban.