Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz

6 kérdés, ami minden vállalati nyelvi képzés szervezése előtt felmerül. Ha többet akarsz megtudni a szervezésről, a céges nyelvoktatás árakról, tapasztalatokról, akkor itt megtalálsz minden szükséges információt.

Próbáld ki! - Ingyenes tréningek

blue and white logo guessing game

E-mail írás tréning

Hasznos kifejezések, amelyek jól jöhetnek egy angol nyelvű e-mail megírásakor. Meetingek szervezése, mellékletek, kérések. Iratkozz fel tréningünkre és azonnal küldjük a tananyagot!

woman in white long sleeve shirt sitting on red couch

HR szaknyelvi tréning

5 napos HR szaknyelvi e-mail tréning az álláshirdetéstől az elbocsátásig. Minden napra egy téma a HR területéről. Iratkozz fel, hogy neked legyen a legjobb szókincsed.

blue and white logo guessing game

E-learning leckék

Próbáld ki az e-learning platformunkon elérhető ingyenes leckéket. Különböző kifejezéseket találsz az értékesítés, tárgyalás és pénzügy területéről.

Felnőttképzés blog - top tartalmak a nyelvoktatásról

A group of friends at a coffee shop
Szakmai

Hogyan szólaljak meg bátran a munkahelyi szituációban?

Minden nyelvtanuló, aki élesben, üzleti környezetben használja a nyelvet, akár magas szinten is, zavarba kerülhet és leblokkolhat a kritikus pillanatban. Mire érdemes figyelni ilyen esetekben? Milyen praktikákat lehet bevetni, hogy kivágjuk magunkat ezekből a helyzetekből? Ha szeretnél ezekre a kérdésekre választ kapni, ha érdekel, hogy mi is az a bűvös kérdés, akkor a cikket neked ajánljuk.

Tovább »
Céges nyelvoktatás blended tréninggel.
Tréningek

Self-study. Hogyan tartsuk meg a motivációt?

Az egyéni tanuláshoz nagyon nehéz motivációt találni. Biztosan mindenki vágott már bele nyelvtanuló applikáció vagy e-learning használatába, az első nap még örömmel nyitotta meg, aztán szép lassan alább hagyott a lelkesedés.

Tovább »