Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz

6 kérdés, ami minden vállalati nyelvi képzés szervezése előtt felmerül. Ha többet akarsz megtudni a szervezésről, a céges nyelvoktatás árakról, tapasztalatokról, akkor itt megtalálsz minden szükséges információt.

Próbáld ki! - Ingyenes tréningek

blue and white logo guessing game

E-mail írás tréning

Hasznos kifejezések, amelyek jól jöhetnek egy angol nyelvű e-mail megírásakor. Meetingek szervezése, mellékletek, kérések. Iratkozz fel tréningünkre és azonnal küldjük a tananyagot!

woman in white long sleeve shirt sitting on red couch

HR szaknyelvi tréning

5 napos HR szaknyelvi e-mail tréning az álláshirdetéstől az elbocsátásig. Minden napra egy téma a HR területéről. Iratkozz fel, hogy neked legyen a legjobb szókincsed.

blue and white logo guessing game

E-learning leckék

Próbáld ki az e-learning platformunkon elérhető ingyenes leckéket. Különböző kifejezéseket találsz az értékesítés, tárgyalás és pénzügy területéről.

Felnőttképzés blog - top tartalmak a nyelvoktatásról

Top View Photo of Curved Road Surrounded by Trees
Szakmai

Járjunk a nyelvtanulási görbe előtt

A nyelvtanulási görbe a készségeink és ismereteink fejlődésére utal, amelyeket egy új nyelv elsajátítása során szerzünk. A tanulási görbe a tanulás felfelé ívelő vonala, a teljesítményünk a befektetett munka függvényében. Ez a tanulási görbe azonban nem egyenes!

Tovább »
felnőttképzés
Szakmai

A 2023-as vállalati nyelvtanulás tervezése színesebben

„Rázzuk fel a nyelvtanfolyamokat 2023-ban!” Adunk néhány ötletet, milyen trendek jöhetnek szóba, ha a hagyományos nyelvtanfolyamok helyett friss, innovatív, érdekes elemekkel színesítené a HR csapat a céges nyelvtanulást.

Tovább »
people doing office works
Szakmai

Hogyan határozzuk meg, hogy ki vegyen részt a céges nyelvoktatásban?

A nyelvi képzés elengedhetetlen eleme egy vállalat dinamikájának és a sikeres fejlesztésnek. Használható nyelvtudás nélkül ma már lehetetlen helytállni a globalizált üzleti környezetben. A nyelvoktatás eredményességének záloga pedig éppen az, hogy a megfelelő kollégák, kulcsszereplők nyelvtudását fejlesszük. Vegyük sorra a nyelvtanulók kiválasztásának lépcsőit és a jelentkeztetés szempontjait!  

Tovább »
A group of friends at a coffee shop
Szakmai

Hogyan szólaljak meg bátran a munkahelyi szituációban?

Minden nyelvtanuló, aki élesben, üzleti környezetben használja a nyelvet, akár magas szinten is, zavarba kerülhet és leblokkolhat a kritikus pillanatban. Mire érdemes figyelni ilyen esetekben? Milyen praktikákat lehet bevetni, hogy kivágjuk magunkat ezekből a helyzetekből? Ha szeretnél ezekre a kérdésekre választ kapni, ha érdekel, hogy mi is az a bűvös kérdés, akkor a cikket neked ajánljuk.

Tovább »