Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz

6 kérdés, ami minden vállalati nyelvi képzés szervezése előtt felmerül. Ha többet akarsz megtudni a szervezésről, a céges nyelvoktatás árakról, tapasztalatokról, akkor itt megtalálsz minden szükséges információt.

Próbáld ki! - Ingyenes tréningek

blue and white logo guessing game

E-mail írás tréning

Hasznos kifejezések, amelyek jól jöhetnek egy angol nyelvű e-mail megírásakor. Meetingek szervezése, mellékletek, kérések. Iratkozz fel tréningünkre és azonnal küldjük a tananyagot!

woman in white long sleeve shirt sitting on red couch

HR szaknyelvi tréning

5 napos HR szaknyelvi e-mail tréning az álláshirdetéstől az elbocsátásig. Minden napra egy téma a HR területéről. Iratkozz fel, hogy neked legyen a legjobb szókincsed.

blue and white logo guessing game

E-learning leckék

Próbáld ki az e-learning platformunkon elérhető ingyenes leckéket. Különböző kifejezéseket találsz az értékesítés, tárgyalás és pénzügy területéről.

Felnőttképzés blog - top tartalmak a nyelvoktatásról

felnőttképzés
Szakmai

Online nyelvóráink 2024-ben végre a megérdemelt digitális tananyaggal lesznek még jobbak!

Micsoda változásnak lehettünk tanúi 2020 óta! A nagy online átállást követően mára vállalati nyelvtanfolyamaink 98%-a az online térben zajlik. Azelőtt könyvet lapozgattunk órán és fénymásolgattak a tanárok. Az online órák hőskorából felrémlenek a kissé elmosódott, szürke pdf-ek, tanárok által összeállított ppt-k, letöltött videók, ad hoc feladatok. 2024-re azonban végre utolérte a tananyagfejlesztés az online igényeket. Itt vannak a várva várt digitális tananyagok.

Tovább »
brown and white table lamp with light
Szakmai

Miért sokszoros fejlesztés a vállalati nyelvtanulás?

Egy munkahelyi nyelvóra nem csak a nyelvtudást, hanem számos más készséget is fejleszt a vállalati nyelvórákon, amelyek elősegítik az egyének és a szervezetek hatékonyabb működését. Ezeket nehezebb mérni, de mindenképpen jelen vannak a nyelvtanulás hozzáadott értékeként.

Tovább »
felnőttképzés
Szakmai

Jobs & Professions – beszéld a munkanyelvedet!

Képzeljünk el egy olyan kommunikációt, ahol az alapok, a nyelvtan, a kötőszavak ugyanazok, mégis egy teljesen új nyelv, új szókincs és új kifejezések jelennek meg, vagyis inkább egy új színezet, új réteg kerül a meglévő nyelvtudásunkra. Ráadásul ez a tudás lehetővé teszi, hogy magabiztosabban mozogjunk a pozíciónkban, a napi munkánkban, a nemzetiközi csapatunkban, külföldi partnereink körében.

Tovább »
Top View Photo of Curved Road Surrounded by Trees
Szakmai

Járjunk a nyelvtanulási görbe előtt

A nyelvtanulási görbe a készségeink és ismereteink fejlődésére utal, amelyeket egy új nyelv elsajátítása során szerzünk. A tanulási görbe a tanulás felfelé ívelő vonala, a teljesítményünk a befektetett munka függvényében. Ez a tanulási görbe azonban nem egyenes!

Tovább »
felnőttképzés
Szakmai

A 2023-as vállalati nyelvtanulás tervezése színesebben

„Rázzuk fel a nyelvtanfolyamokat 2023-ban!” Adunk néhány ötletet, milyen trendek jöhetnek szóba, ha a hagyományos nyelvtanfolyamok helyett friss, innovatív, érdekes elemekkel színesítené a HR csapat a céges nyelvtanulást.

Tovább »