Innovatív céges nyelvoktatás testre szabva

Vállalati nyelvoktatás személyesen és online

Céges nyelvoktatás testre szabva
Céges nyelvtanfolyamok

Vállalati nyelvtanfolyamok

Egyéni és csoportos formában, általános, üzleti vagy készségfejlesztő tematikával. A cég igényeire szabva, az iparágra, munkaterületekre jellemző szituációk és terminológia szerint alakítva.

Céges nyelvi tréning

Céges nyelvi tréningek

Beszédkészségfejlesztés, soft skill és kommunikációs, valamint szaknyelvi témakörökben választhatók, célzott fejlesztés rövid idő alatt, akár 4 félnapos tréningalkalommal

Üzleti e-learning cégeknek

Üzleti e-learning cégeknek

Saját e-learning felületünkön több, mint 900 üzleti nyelvi lecke tanítja meg a munkahelyi nyelvhasználatot. Az alacsony költségek és az online felület miatt minden munkavállaló bevonható.

Átfogó, innovatív céges nyelvoktatás

A Juventus Language Group küldetése, hogy korszerű, jól szervezett nyelvi képzéseket és digitális szolgáltatásokat nyújtson azoknak a szervezeteknek, akiknek fontos a humán erőforrás fejlesztése és azoknak a nyelvtanulóknak, akik munkájuk során sikeresen szeretnék használni a nyelvtudásukat.

Hatékonyan és innovatívan fejlesztve képzéseinket, szolgáltatásunk megfelelünk mind a digitális világ kihívásainak, mind a legsikeresebb magyarországi és régiószintű gazdasági társaságok munkatársai képzési igényeinek az online módszertan és tananyagok, digitális szervezési háttér, folyamathatékonyság, mérés és eredményesség valamint riportálás terén.

Céges nyelvoktatás személyesen és online

Célunk, hogy a magyar munkavállalók életének, munkanapjainak örömteli része legyen a nyelvóra, ezzel sikeresebbek legyenek egyéni szinten és a szervezet is vonzóbb, támogatóbb munkaadóként lehessen jelen a munkaerőpiacon. Büszkén valljuk, hogy aki a Juventus-szal tanul nyelvet nyelvtanfolyam vagy akár nyelvi tréning keretein belül, annak emlékezetes élmény és azonnal használható, gyakorlati tudás kerül a birtokába. 

Vállalati igények szakértője

Nyelviskolánk közel 30 éve a magyarországi nagyvállalatok képző partnere, aminek során több száz szervezet igényeit ismertük meg és alakítottunk ki megfelelő nyelvi megoldást számukra. Mára már nincs olyan képzési kérés, amelyet ne tudnánk minőségben és mennyiségben teljesíteni. Legnagyobb céges nyelvoktatási programjaink 500 tanfolyamot ölelnek fel, de van 20 helyszínen zajló vagy 4 országban zajló nyelv programunk is. SSC partnereinknél a ritka nyelveket is rövid határidővel elindítjuk, sokszor közvetítőnyelvvel is tanítunk.

 

Proaktív partner a HR folyamatokban

A szervezési folyamat teljes egészét átvállaljuk a vállalati kapcsolatunktól: gyakorlatilag egy plusz kollégát kap velünk a HR-szervezet. Rendszeres megbeszélésekkel, naprakész információkkal, azonnali problémamegoldással tudjuk biztosítani, hogy a közös munka sikeres legyen a tervezéstől a célkitűzésen át a teljesítményértékelésig. Partnereink többségével ezért évtizedes az együttműködés és folyamatos a bizalom.

Nyelvtanfolyamok és tréningek cégre szabottan

Nyelvtanfolyamaink egyéni és csoportos formában, általános, üzleti vagy készségfejlesztő témákban elérhetők A1-C1+ szintig. A kis létszámú (2-6 fő) csoportok lehetővé teszik, hogy a tananyagot a cég igényeire, az iparágra, munkaterületekre jellemző szituációk és terminológia szerint alakítsuk. Angol és német mellett szinte minden európai nyelven tudunk ajánlatot küldeni céges nyelvoktatásra.

A nyelvi tréningek beszédkészségfejlesztés, soft skill és kommunikációs, valamint szaknyelvi témakörökben választhatók, ezek előnye a célzott fejlesztés rövid idő alatt, akár 4 félnapos tréningalkalommal. Anyanyelvi klubunk igazi csapatépítő program és oldott hangulatú lehetőség a nyelvgyakorlásra. Bármilyen tréninget indítunk, mindig figyelembe vesszük a cég elvárásait, a célokat és a rugalmas kialakítást.

Ügyfélközpontú szervezés és élő kapcsolat

Képzésszervezőink elérhető, állandó támogatást nyújtanak a cég kapcsolattartójának, kiváló ügyfélszolgálatként működnek a képzésben résztvevők számára, ezzel tehermentesítik a HR-t a napi szervezési feladatok alól. A közös munkát 9 lépésben valósítjuk meg.

Jelenlétek és statisztikák a postafiókban

A vállalati nyelvoktatásban egyedülálló új Julearn+ mobil applikációnk minden szükséges adatot, riportot automatikusan megküld, így mindig naprakész adatok, számszerűsíthető kimutatások állnak a megrendelő rendelkezésére a képzésekről.

Felnőttképzési megfelelés

Engedélyezett képzőként minden felnőttképzési előírásnak, adminisztrációs kihívásnak és pályázati kiírásnak megfelelünk. A magas színvonalú képzési adminisztrációból a legtöbb papírt száműztük, digitális nyilvántartással és jelenlétkezelő applikációval tesszük élhetőbbé a bolygót és áttekinthetőbbé a statisztikákat.

Motiváló és gyakorlott üzleti nyelvtanárok

Tanáraink gyakorlott felnőttképzők, jártasak a szakmai és üzleti nyelv, a munkahelyi kommunikáció tanításában és egyéni képzések vezetésében. Dinamikus, módszertanilag képzett csapat, akik rendszeres orientációk, továbbképzéseink során frissítik és bővítik tudásukat.

Több mint 250 üzleti nyelvtanárunk mellett többezres tanári adatbázissal, aktív toborzással és gondos szűréssel dolgozunk, annak érdekében, hogy a nyelviskola mindig megfelelő oktatót tudjon biztosítani a feladatra. Anyanyelvi csapatunk diplomás, Magyarországon élő, munkanyelv területén gyakorlott szakemberekből áll, őket B2 szint felett javasoljuk.

Inspiráló nyelvórák

Dinamikus óravezetés, színes kiegészítők, változatosság jellemzik óráinkat, hogy a résztvevők úgy érezzék, ez munkanapjuk leginspirálóbb, leghasznosabb része. A bemelegítő és levezető feladat között egyéni, pár- és csoportmunka váltakozik, gyakran szerepet kap a játékosság és vizualitás. A gyakorlás az órán történik, házi feladatot csak ritkán vagy kérésre adunk.

Mi a vállalati nyelvoktatás titkos összetevője?

A Juventus módszertan

Vajon az online képzések is olyan jók, mint a személyesek? Ez minket is foglalkoztat, ezért széleskörű kutatást végeztünk a témában. Röviden: igen. Online nyelvi képzéseink ugyanolyan hatékonysággal működnek, mint a hagyományos kontaktórák, sőt az a tapasztalatunk, hogy jobban lekötik a tanuló figyelmét, mindemellett nagyfokú rugalmasságot is élvezhetünk.

Milyen módszereket alkalmazunk a céges nyelvoktatás során?

  • 100%-ban a célnyelven kommunikálva, munkahelyi nyelvezetet használunk
  • képzéseink beszédközpontúak
  • tanáraink nemcsak kitűnő nyelvoktatók, de remek motivátorok is: a tanulók aktivitásra ösztönzése alap egy Juventus órán
  • az órák változatosak és játékosak
  • e-learning platformunkkal és tananyagainkkal támogatjuk az órán kívüli tanulást a gyorsabb fejlődés érdekében
 

A Juventusnál nagyon fontos a minőség, ezért tapasztalt kollégáink rendszeres óralátogatással győződnek meg róla, hogy a minőséget folyamatosan garantálni tudjuk, iskolánk pedig rendszeresen kér visszajelzéseket tanulóinktól.

Nyelvtanár álláshirdetés

Gyakori kérdések

Irodáink helye Budapest és Szeged, de a nyelvoktatást kihelyezett formában, a cégek irodáiban vagy online órák formájában tartjuk. Így az egész országot, sőt régiót lefedi oktatási körünk.

Az angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz mellett tartunk külföldi jelentkezőknek magyar képzést, valamint portugál, holland, svéd, szlovák, horvát, szerb, lengyel, román tanfolyamokat, sőt arab, japán, kínai, mongol nyelvekre is volt már igény.

Szintlépő tanfolyamaink a legmodernebb tankönyvekből tanulnak minden idegen nyelven, ezeknek általában nyomtatott és digitális verziója is megrendelhető. Alternatív tananyagként az e-learning platformunkat javasoljuk, ahol minden nyelvtanuló testre szabott módon állíthatja össze mikroleckékből a tanulását.

Online szintfelmérés, szóbeli szintfelmérő, igényfelmérés, csoportbeosztás, elégedettségmérés, modulzáró vizsgák, azonnali jelenléti adatok és statisztikák, hibátlan felnőttképzési dokumentáció. 

Első lépésként az igények és a célok átgondolását javasoljuk, ezeket örömmel beszéljük át akár online első egyeztetésként, brainstormingként, ezután máris küldjük ajánlatunkat.

A Juventus Language Group Kft. csapata nyitott arra, hogy közösen alakítsuk ki a nyelvtanulás kereteit, szabályait közös gondolkodással, best practice-ekkel, tanulmányi szerződés és nemzetközi szabályzat mintákkal.

Digitális piacterünkön a cég kedvezménykártyát vehet a munkavállalóinak, akik a webáruházból néhány kattintással kiválaszthatják a számukra megfelelő nyelvtanulási lehetőséget: E-learning, online órák, blended programok és nyelvi tréningek közül választva.

Yes of course, please contact us for international relations:

Ms Kinga Balla (+36 30 636 8356)

Akik velünk tanulnak

Elégedett partnereink akik megbíztak minket a vállalati nyelvi képzéssel

Partnereink mondták rólunk