Beszédkészség fejlesztő üzleti nyelvi képzések

Vállalati nyelvoktatás személyesen és online minden európai nyelven

Céges nyelvoktatás testre szabva
Céges nyelvtanfolyamok

Vállalati nyelvtanfolyamok

Egyéni és csoportos formában, általános, üzleti vagy készségfejlesztő tematikával. A cég igényeire szabva, az iparágra, munkaterületekre jellemző szituációk és terminológia szerint alakítva.

Céges nyelvi tréning

Céges nyelvi tréningek

Beszédkészségfejlesztés, soft skill és kommunikációs, valamint szaknyelvi témakörökben választhatók, célzott fejlesztés rövid idő alatt, akár 4 félnapos tréningalkalommal

Üzleti e-learning cégeknek

Üzleti e-learning cégeknek

Saját e-learning felületünkön több, mint 900 üzleti nyelvi lecke tanítja meg a munkahelyi nyelvhasználatot. Az alacsony költségek és az online felület miatt minden munkavállaló bevonható.

A nyelvoktatás sikere mérhető

Julearn+ mobilappunkkal a céges nyelvoktatásban egyedülálló módon követhetővé válik a dolgozók jelenléte, haladása és elégedettsége. 

Akik velünk tanulnak

Elégedett partnereink akik megbíztak minket a vállalati nyelvi képzéssel

Partnereink mondták rólunk

Gyakori kérdések

Irodáink helye Budapest és Szeged, de a nyelvoktatást kihelyezett formában, a cégek irodáiban vagy online órák formájában tartjuk. Így az egész országot, sőt régiót lefedi oktatási körünk.

Az angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz mellett tartunk külföldi jelentkezőknek magyar képzést, valamint portugál, holland, svéd, szlovák, horvát, szerb, lengyel, román tanfolyamokat, sőt arab, japán, kínai, mongol nyelvekre is volt már igény.

Szintlépő tanfolyamaink a legmodernebb tankönyvekből tanulnak minden idegen nyelven, ezeknek általában nyomtatott és digitális verziója is megrendelhető. Alternatív tananyagként az e-learning platformunkat javasoljuk, ahol minden nyelvtanuló testre szabott módon állíthatja össze mikroleckékből a tanulását.

Online szintfelmérés, szóbeli szintfelmérő, igényfelmérés, csoportbeosztás, e-learning, elégedettségmérés, modulzáró vizsgák, azonnali jelenléti adatok és statisztikák, hibátlan felnőttképzési dokumentáció. 

Első lépésként az igények és a célok átgondolását javasoljuk, ezeket örömmel beszéljük át akár online első egyeztetésként, brainstormingként, ezután máris küldjük ajánlatunkat. Illetve javasolni tudjuk a Tervrajz a céges nyelvoktatáshoz című cikkünket.

A Juventus Language Group Kft. csapata nyitott arra, hogy közösen alakítsuk ki a nyelvtanulás kereteit, szabályait közös gondolkodással, best practice-ekkel, tanulmányi szerződés és nemzetközi szabályzat mintákkal.

Digitális piacterünkön a cég kedvezménykártyát vehet a munkavállalóinak, akik a webáruházból néhány kattintással kiválaszthatják a számukra megfelelő nyelvtanulási lehetőséget: E-learning, online órák, blended programok és nyelvi tréningek közül választva.

Yes of course, please contact us for international relations:

Ms Kinga Balla (+36 30 636 8356)