Blended tréningek a Richter dolgozóinak

Arguing for and Against

Mi az a blended képzés?

A program egy 2-3 hetes közös utazás egy téma körül, részben otthoni felkészüléssel, fűszerezve félnapos online tréninggel, és tréneri utánkövetéssel. E-learning platformunkon a tréning kifejezéseit előre megtanulhatod, az online tréningen már magabiztosan használhatod. A tréning után további, témához kapcsolódó anyagokat küldünk neked. Az online tréning egy alkalommal 4×45 perc, rövid szünetekkel.

Az online tréning időpontja:

2022. 11. 24. (csütörtök) 13:30-17:00

Arguing for and Against

Akár tárgyaláson, akár megbeszélésen veszünk részt, érdekeink és véleményünk képviselete minden esetben nélkülözhetetlen. Idegen nyelven különösen nagy kihívást jelent a vitában való részvétel, hiszen az érvek mellett a nyelvi finomságokon is rajta kell tartanunk a szemünket. A tréningen megtanuljuk úgy összefűzni az érveket, hogy a végeredmény koherens és választékos legyen, miközben a nyelvi szabályokat is átismételjük, és bővítjük szókincsedet is.

Főbb témák:

  • Javaslattétel, javaslat elfogadása/visszautasítása
  • Érvek felsorakoztatása
  • Ellenvélemény kezelése
  • Egyetértés/egyet nem értés

Ez is érdekelhet:

Érted, ami elhangzik a meetingen, olvasod a prezentációt, bólogatsz a beszélő javaslataira – csak épp megszólalni nem mersz… Ismerősen hangzik? Tréningünkön segítünk, hogy megalkosd azt a kifejezéstárat, amivel udvariasan fel tudod hívni magadra a figyelmet, magabiztos hozzászólást tudsz fűzni a beszélgetéshez, és bármilyen meetingen helyt tudsz állni.

Jelentkezés

Mi fog történni? A jelentkezés után kiállítjuk a számlát és elküldjük e-mailben. Hozzáférést kapsz a wordsatwork.hu weboldalhoz, ahol a szintfelmérő teszten kell részt venned, illetve gyakorolhatod a tréning kifejezéseit. A tanultakat 4×45 perces tréning alkalmával mélyítheted, majd a következő hétre újabb anyagokat kapsz.

Lemondás? Ha közbejön valami 3 munkanappal a program kezdete előtt lemondhatod. (A program kezdete: 2022. 11. 21.) Ha ezen túl szeretnéd lemondani, sajnos a tréning díját nem tudjuk visszafizetni, de elküldheted magad helyett egy kollégádat, vagy részt vehetsz más tréningen egy későbbi időpontban.